TBR Thursday #33

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny, men det er som regel et forsøg.

Ugens bog er This Song Will Save Your Life af Leila Sales.

All her life, Elise Dembowski has been an outsider. Starting a new school, she dreams of fitting in at last – but when her best attempts at popularity fail, she almost gives up. Then she stumbles upon a secret warehouse party. There, at night, Elise can be a different person, making real friends, falling in love for the first time, and finding her true passion – DJ’ing.
But when her real and secret lives collide, she has to make a decision once and for all: just who is the real Elise?
An irresistible novel about hope, heartbreak and the power of music to bring people together.

(Beskrivelse fra Goodreads)

Denne her bog er faktisk helt ny, jeg købte den nemlig dengang jeg var i London. Jeg glæder mig lidt til at se, hvad jeg synes om den. Jeg håber lidt, at jeg kan genkende noget af min egen kærlighed til musik og hvad musik kan gøre i bogens karakterer, men mest af alt, så håber jeg et eller andet sted bare på, at jeg ikke ender med at fortryde, at jeg lige har købt den.

Kender I noget til Leila Sales eller This Song Will Save Your Life?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.