TBR Thursday #34

TBR Thursdag er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny, men det er som regel et forsøg. Anmeldelsen skal dog nok komme!

Ignite Me af Tahereh Mafi.

With Omega Point destroyed, Juliette doesn’t know if the rebels, her friends, or even Adam are alive. But that won’t keep her from trying to take down The Reestablishment once and for all. Now she must rely on Warner, the handsome commander of Sector 45. The one person she never thought she could trust. The same person who saved her life. He promises to help Juliette master her powers and save their dying world . . . but that’s not all he wants with her.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg påbegyndte Tahereh Mafis  dystopiske ungdomsserie for et godt stykke tid siden og jeg har ikke rigtig nogen god grund til, at jeg ikke har læst den sidste bog endnu. Det er ikke fordi, at jeg ikke gider læse den, tværtimod ser jeg frem til at læse slutningen og finde ud af, hvad der kommer til at ske med de karakterer, jeg faktisk virkelig godt kan lide – og også lidt dem, jeg ikke kan lide Adam. Jeg har hørt rigtig meget blandet om serien, men af dem, som rent faktisk har læst den færdig, er der en rimelig enighed om, at Ignite Me er den bedste bog i serien og derfor er jeg stadig håbefuld, selvom serien som sådan ikke er en af mine totalt absolutte favoritter. Men det er måske i virkeligheden for længe siden at jeg har læst de to første bøger til at jeg kan sige det med sikkerhed. Under alle omstændigheder glæder jeg mig virkelig til at læse Ignite Me.

Har I læst Tahereh Mafis serie? Og er det i grunden ikke bare et virkelig, virkelig smukt cover?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.