TBR Thursday #35

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny, men det er som regel et forsøg. Anmeldelsen skal dog nok komme!
The Pilgrimage af Paulo Coelho.

On a legendary road across Spain, travelled by pilgrims of San Tiago, we find Paulo Coelho on a contemporary quest for ancient wisdom. This journey becomes a truly initiatory experience, and Paulo is transformed forever as he learns to understand the nature of truth through the simplicity of life.
The Pilgrimage has a very important place in the work of Paulo Coelho, not just because it is the first of his major books, after which came The Alchemist, but because of the complete way in which it expresses the humanity of Paulo’s philosophy and the depth of his search.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg købte The Pilgrimage på bogudsalg og for at være ærlig, så købte jeg den mest af alt fordi de også havde hans meget populære bog The Alchemist  i samme udgave, så jeg tog dem begge. Men jeg glæder mig alligevel til at læse den, det er tilsyneladende et meget filosofisk værk (lige som hans andre bøger, men jeg har ikke læst andet af ham endnu) og derfor noget anderledes end hvad jeg plejer at læse. Men dermed ikke sagt, at den er dårlig, tværtimod skal jeg også til at have (endnu) et filosofi-præget kursus på universitetet efter sommerferien og jeg glæder mig til det. Måske er det derfor, jeg er lidt spændt på den, i hvert fald glæder jeg mig til at stifte bekendtskab med hans forfatterskab og skrivemåde. Og hans filosofi.

Kender I noget til Paulo Coelhos forfatterskab? Og/eller The Pilgrimage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.