Top Ten Tuesday #29

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish, hvor der hver uge kommer en ny overskift over et bogligt emne, som der skal laves en top ti over. Fra deres arkiver har jeg samlet alle de overskrifter, jeg synes lød spændende, udfordrende eller på anden måde interressant, og nogle uger hopper jeg med på ugens emne. I denne uge er emnet fra arkiverne: Top Ten Books I’d Pick a Theme Song For. Det skal nok blive spændende, først at vælge ti bøger og dernæst se, om jeg er i stand til at vælge en sang til hver. De kommer ikke i noget bestemt rækkefølge.

#1 Angelfall af Susan Ee og ‘Pompeii’ af Bastille.

#2 The Darkest Minds af Alexandra Bracken og ‘Demons’ af Imagine Dragons.

#3 Paper Towns af John Green og ‘Six Degrees of Seperation’ af The Script.

#4 En plus en af Jojo Moyes og ‘Just the Way I’m Not’ af All Time Low.

#5 Thirteen Reasons Why af Jay Asher og ‘Belle of the Boulevard’ af Dashboard Confessional.

#6 The Maze Runner, The Scorch Trials og måske især The Death Cure af James Dashner og ‘The Kid’s Aren’t Alright’ af Fall Out Boy.

#7 Eleanor and Park by Rainbow Rowell og ‘Love Will Tear Us Apart’ af Joy Division.

#8 Matilda af Roald Dahl og ‘Rapunzel’ af Emilie Autumn.

#9 Pretty Little Liars serien af Sara Shepard og ‘Teenagers’ af My Chemical Romance.

#10 Vampire Academy af Richelle Mead og ‘Save You’ af Simple Plan.

Det var svært kun at vælge ti, men det er så min liste. Er der nogen af dem, I er helt uenige i eller ikke synes, giver mening? Og hvilke bøger ville I give tema-sange, hvis I kunne?

Comments

 1. Din #9 fik mig til at fnise lidt! Den passer simpelthen spot-on, på en spøjs måde! 😀
  #10 er jeg også HELT enig i! Åh, nu fik jeg lyst til at genlæse bøgerne!

  Blublub – 'New Moon' ville i hvert fald få P!nks 'I don't believe you' som temasang. Især scenen hvor Edward forlader Bella i skoven og hun bare slet ikke kan forstå hvad f. der sker..
  Og så minder Jason Mraz' sang 'Geek in The Pink' mig altid om Puck fra 'The Iron Fey', men det er mere ham som karakter end bogen i sig selv. 😛

 2. Jeg sad også og grinte for mig selv, efter jeg havde valgt den, for den er bare på en gang så anderledes end de bøger og samtidig også meget spot-on. Jeg scrollede bare forbi en af bøgerne på Goodreads og kom med det samme til at tænke på den sang.
  Bare rolig, den følelse får jeg tit. Jeg skal virkelig have købt dem til mig selv!

  Det kan jeg godt se hvorfor, den passer vist meget godt dertil!
  Har ikke læst The Iron Fey (endnu), så jeg må bare tage dine ord for det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.