“She lost touch with reality and was dragged into her imagination.” | Opsamling #12

City of Glass by Cassandra ClareCity of Fallen Angels by Cassandra ClareDavid Copperfield by Charles DickensZack by Mons KallentoftThis Song Will Save Your Life by Leila SalesBlue Lily, Lily Blue by Maggie StiefvaterIgnite Me by Tahereh MafiEtiquette & Espionage by Gail CarrigerOld Curiosity Shop by Charles DickensThe Pilgrimage by Paulo CoelhoDødshacket by Søren Jessen

Lidt om august: august har mest af alt været afslappende. Jeg har holdt ferie med stort F, sovet længe, taget sol, skrevet, læst og set stakkevis af film. Og jeg har hygget mig, har været i biografen med min søster, haft besøg af familien, tullet rundt i Odense til Spoken Word festival og alt muligt andet underligt. Mest af alt har jeg bare holdt fri. Og så har jeg skrevet, eller redigeret, resten af mit lange manuskript til Moonlight og jeg er så småt begyndt at forberede mig til det næste skriveprojekt. På det sidste er meget tid gået med at prøve at få lokket nogle svar ud af studiesekretæren og andre kontorer, der burde kunne give os noget info omkring semesterstart og de nye fag, men når jeg siger “prøve”, så er det fordi det som regel er endt med at vi har vidst lige så meget som før. Ingen ting. Det skal nok blive godt. August har været solskinsfyldt og regnende, præcis som man er så vant til fra dansk sommer og jeg har egentlig nydt begge dele i fulde drag. Men jeg er også ved at være klar til at vende tilbage til campus og lange undervisningsdage, for jeg er ærligt talt begyndt at kede mig en smule. Jeg er sikker på, at jeg fortryder den udmelding inden september er omme. Alt i alt har jeg bare nydt august og det har været rigtig godt.

I august læste jeg: 11 bøger, og så er jeg i gang med at læse yderligere to bøger.

I august købte jeg: ingen bøger. Det vil sige, jeg har forudbestilt to, men de udkommer først i starten af september, så derfor regner jeg dem egentlige mere til septembers book haul end augusts. Jeg har dog modtaget en bog, til gengæld for en anmeldelse.

Augusts positive læseoplevelser: jeg har ikke været så glad for nogen bog i august måned, som jeg er for This Song Will Save Your Life af Leila Sales. Den er strøget direkte ind på min top 15 liste for 2015 og hvis I vil vide hvorfor/mere om hvad jeg synes, så kan I læse min anmeldelse af bogen lige her. Jeg forelskede mig endnu mere i Maggie Stiefvaters skrivestil og ravne-drengene, da jeg læste Blue Lily, Lily Blue og jeg elskede Ignite Me, som slutningen på Tahereh Mafis trilogi. Jeg kunne ikke lægge David Copperfield af Charles Dickens fra mig og jeg grinte ofte og længe, da jeg læste Gail Carrigers Etiquette & Espionage.

Augusts skuffende læseoplevelser: jeg læste City of Fallen Angel af Cassandra Clare, som er den fjerde bog i The Mortal Instruments serien og hvor jeg synes, at den første trilogi er okay og har sine virkelig gode momenter, så sad jeg mest af alt og tænkte “hvorfor fortsatte jeg?” efter jeg havde læst bog 4. Jeg har stadig ikke besluttet mig, om jeg vil læse bog 5 og 6. Og jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig formåede at sætte mig ind i Paulo Coelhos The Pilgrimage og mest af alt føler jeg bare ikke, at jeg forstod den.

Ebøger, lydbøger og andre formater, jeg ellers ikke læser så meget: Jeg har læst to ebøger i august, Zack af Mons Kallentoft og Dødshacket af Søren Jessen.

Korteste bog: The Pilgrimage af Paulo Coelho på 226 sider.

Længste bog: David Copperfield af Charles Dickens på 750 sider.

Sådan går det med min 2015 Goodreads Reading Challenge: 114/150 bøger. Jeg har faktisk også gjort et større fremskridt på mine andre læseudfordinger.

I august skrev jeg: omtrent 60.000 ord, men det er lidt svært at sige i realiteten, fordi jeg har redigeret Moonlight i hånden og jeg er ikke færdig med at skrive alle ændringerne ind endnu – og så ender jeg ofte med at sidde og omformulere sætningerne igen, når jeg skriver ændringerne ind.

Planer for september: september betyder også semesterstart og det kommer til at blive lidt hårdt at komme igang igen. Ikke mindst fordi jeg nu rent faktisk kommer ind unders fremdriftsreformen og alt det der og så er der kommer deltagelses-krav på næsten alle mine fag, så det betyder, at jeg kommer til at skulle arbejde meget med min tendens til ikke at sige noget til undervisningen – overhovedet. Det er faktisk lidt et problem, men jeg er sikker på, at det nok skal gå. Så mine planer for september er egentlig ret enkle, fordi der igen skal gøres plads til studielæsning og lektier, så jeg håber bare på at kunne holde trit med min Dickens- og Holmes-udfordinger og så er det min plan at tage fat på det manuskript, jeg vil indsende til Forlaget Carlens’s konkurrence NYE STEMMER til foråret, så det kommer jeg til at arbejde på hele efteråret og vinteren – og så siger jeg ikke mere om det.

Citat: S. A. Tawks, The Spirit of Imagination.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.