TBR Thursday #37

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny, men det er som regel et forsøg. Anmeldelsen skal dog nok komme!

I denne uge har jeg trukket Hamlet af William Shakespeare.

Perhaps the single most influential work of English drama, William Shakespeare’s Hamlet is a timeless tragedy of the conflicted loyalties, madness, betrayal and terrible revenge. ‘To be or not to be – that is the question’ Something is rotten in the state of Denmark. When young prince Hamlet is confronted by his father’s ghost on the battlements of Castle Elsinore, he is burdened with a terrible task: slay King Claudius, Hamlet’s uncle, who the ghost alleges murdered him. Wrestling with his conscience, Hamlet feigns wild madness while plotting a brutal revenge, alienating his mother Queen Gertrude and spurning his lover Ophelia. But the act of insanity takes Hamlet perilously close to the reality, wreaking havoc on guilty and innocent alike.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg har læst Hamlet før, men det var en bog, jeg havde lånt på biblioteket i forbindelse med et universitetsfag før jeg gik i gang med at samle på Shakespeares stykker i den ovenstående udgave.  Og jeg var ovenud begejstret for stykket, så jeg ser virkelig frem til at læse det igen.

Har I læst Hamlet før og hvad synes I om stykket? Eller er Shakespeare ikke noget, I har lyst til at læse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.