TBR Thursday #38

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg har derefter en uge til at læse bogen, inden næste torsdag, og jeg forsøger også så vidt det er muligt, at anmelde ugens bog inden jeg trækker en ny, men det er som regel et forsøg. Anmeldelsen skal dog nok komme!

Pretties (Uglies #2) af Scott Westerfeld.

Tally has finally become ‘pretty’. Her looks are beyond perfect, her clothes are cool, her boyfriend’s gorgeous, and she’s completely popular. It’s everything she’s ever wanted. But beneath all the fun is a nagging feeling that something’s wrong.

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse denne her bog, jeg fandt den første bog virkelig spændende. Jeg er vild med konceptet og universet og dets paralleller til nutidens univers. Hvis I ikke har læst den første bog, eller hele serien, så vil jeg ikke give nogen spoilers her eller fortælle for meget hvad den handler om, borstset fra dette: i en fremtid, hvor alle er “Uglies” indtil de fylder 16 år, møder man hovedpersonen Tally, som nærmer sig sin 16 års fødselsdag og slet ikke kan vente med at blive til en af de ovenud smukke og perfekte “Pretties”. Men der er noget ved processen og de andre Pretties, der ikke er helt om der ellers er blevet lovet. Jeg fløj igennem den første bog og jeg har set meget frem til at komme videre med denne her serie, hvilket også er grunden til, at det var den første bog, jeg købte i London: jeg vidste, jeg ville have den med hjem.

Har I læst Uglies og hvad var jeres indtryk? Har I også læst Pretties? Hvad med idéen om at lave alle menneske om til disse perfekte “Pretties”, er det noget I synes er langt ude eller finder i det lige som mig en smule skræmmende,  at dette univers’ “uglies” er normale mennesker, som vi ser ud i dag?

Comments

  1. Serien lyder virkelig spændende, og jeg har faktisk første bog stående. Jeg har dog ikke fået den læst endnu, meget apropos dit indlæg om serier man ikke har læst færdig, fordi jeg venter til jeg har de andre bøger :b for jeg kunne forestille mig, at jeg får lyst til at læse videre med det samme 🙂

  2. Så langt som jeg er nået med serien nu, er den meget spændende og lige nu kommer jeg helt i tvivl, om jeg satte denne her serie på listen eller ej. Det har jeg i hvert fald, jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke har tid til at gå i gang med den næste bog lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.