Top Ten Tuesday #31

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish, hvor der hver uge kommer en ny overskift over et bogligt emne, som der skal laves en top ti over. Ugens emne er Top Ten Characters I Just Didn’t Click With og jeg har en fornemmelse af, at det bliver forholdvis svært, for jeg har den generelle idé, at jeg plejer at have det helt fint med de fleste karakterer.

#1 John/Four fra Lorien Legacies af Pittacus Lore. Jeg ved det, han er hovedpersonen i den første bog og er ofte en point-of-view karakter i resten af serien, men han irriterer mig altså.

#2 Adam fra Shatter Me trilogien af Tahereh Mafi. Ikke alende bryder jeg mig ikke om jeg, jeg kan virkelig ikke lide ham. Mest af alt gør han mig vred og irriteret og jeg har lyst til at slå hovedet ned i bordet.

#3 Lena fra Delirium trilogien af Lauren Oliver. Jeg ved ikke hvorfor, jeg følte mig bare aldrig specielt på bølgelængde med hende, selvom jeg godt kunne lide serien.

#4 Jessica og alle de andre karakterer i Branded af Keary Taylor. Seriøst, jeg var så ligeglad med, hvad der skete med dem, at det nærmest var ligemeget om jeg læste bogen færdig.

#5 Margo fra Paper Towns af John Green. Et eller andet sted forstår jeg hende godt, men jeg ville aldrig kunne komme overens med hende, hvis jeg kendte hende i virkeligheden.

#6 Zoey fra Nattens Hus serien af P. C. Cast og Kierstin Cast. Måske skyldes det, at det længe siden jeg har læst den, og måske skyldes det, at jeg synes serien bliver trukket i langdrag, men nej, den gik altså ikke.

#7 Harper Price fra Rebel Belle af Rachel Hawkins. Jeg kunne faktisk godt lide bogen, men efterhånden som historien skred frem og Harper konstant nægtede at gøre noget som helst af det, hun burde, begyndte hun at irritere mig mere og mere.

#8 Ever fra The Immortals serien af Alyson Noël. Faktisk var det ikke noget problem i den første bog, men derefter gik det lidt ned af bakke.

#9 Brenda fra The Maze Runner trilogien. Jeg kan ikke gøre for det, men der var bare ikke nogen “connection” der.

#10 Clarisa “Clary” Fray fra The Mortal Instruments. Desværre ikke nej.

Det var faktisk lettere end jeg troede, at finde 10 karakterer, jeg bare ikke formåede at finde en forbindelse til. Hvilke karakterer ville I overhovedet ikke komme overens med, hvis de var virkelige? Eller hvilke var der bare noget ved, da I læste bogen?

Comments

  1. Margo var jeg heller ikke fan af! Bogen var god, men hun irriterede mig som person, og ville nok heller ikke kunne holde hende ud i virkeligheden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.