Top Ten Tuesday #34

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish, hvor der hver uge kommer en ny overskift over et bogligt emne, som der skal laves en top ti over. Ugens emne er Top Ten Books on  my Fall TBR. Og det skal nok blive svært for mig, for jeg planlægger virkelig ikke min læsning og slet ikke så langt frem. Og efteråret er samtidig spækket med boglige events, som jeg ser meget frem til, så som 24 timers read-a-thon, BogForum, NaNoWriMo og ikke mindst bogbloggertræf, så der nok at lave. Så, det bliver nok meget som da det var ens sommerlæseliste, det bliver 10 bøger, jeg godt kunne tænke mig at læse, men ikke nogen jeg skal få læst.

#1 The Complete Sherlock Holmes af Sir Arthur Conan Doyle.

#2 Martin Chuzzlewit af Charles Dickens.

#3 The Narrow Road to the Deep North af Richard Flanagan.

#4 The Zookeeper’s Wife af Diane Ackerman.

#5 The Sword of Summer (Magnus Chase and the Gods of Asgard #1) af Rick Riordan.

#6 The Fate of Ten (Lorien Legacies #6) af Pittacus Lore.

#7 Jane Eyre af Charlotte Brontë.

#8 Anna and French Kiss af Stephanie Perkins.

#9 Græshoppejunglen af Andrew Smith.

#10 Afterworlds af Scott Westerfeld.

Hvilke bøger kunne I godt tænke jer at læse her i efteråret?

Comments

  1. Åh, 'Jane Eyre'. Enestående roman og så efterårsagtig. Den skal du virkelig glæde dig til, je gkan ikke forestille mig andet, end at du vil elske den!
    Og 'Anna og det franske kys' er lidt mit hjertebarn. Jeg er så glad for, den er udgivet på dansk, og det betyder bare noget særligt for mig at have været en del af processen. Og så er den altså også bare smaddersød.

  2. Jeg glæder mig virkelig også til at læse den, så nu har jeg sat den på min TBR til Dewey's read-a-thon her senere på måneden 😀
    Det må også være ret specielt at være en del af den process 🙂 Jeg har godt nok købt den på engelsk, dengang jeg var i London og ja, den lyder rigtig sød. Den var nok også kommet på mit Dewey TBR, hvis ikke jeg var i gang med at læse den nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.