Vlog: Boglige modsætninger!

Fordi jeg er begyndt at deltage i bog-vlog.dk og deres vlogs under hashtagget #bøgerduvildelemedandre, er der flere af de tag-lege, der florer på YouTube, som jeg godt kunne tænke mig at være med i og ligesom oversætte og viderebringe blandt de danske vloggere. Og det er dagens tag et helt fint eksempel på. Jeg har nemlig set dette tag hos flere af de amerikanske BookTubers, som jeg følger og nu tager jeg det så med herover på dansk.

Boglige modsætninger går ud på, at man får en liste over 10 modsætningspar og så skal man ganske enkelt finde bøger, der passer til disse emner. I kan se min besvarelse her nedenfor og den er også at finde på bog-vlog.dk.

Hvis I selv skulle have lyst til at deltage, vil jeg meget gerne se, læse eller høre jeres besvarelser og ellers er I velkomne til at svare på bare et par stykker i kommentarerne – eller komme med kommentarer til mine valg.

Jeg ved ikke rigtig om jeg vil tagge nogen, så jeg håber egentlig bare, at der er andre, der har lyst til at være med.

Spørgsmålene:
1) Din ældste og din nyeste bog.
2) Din billigste og din dyreste bog.
3) En mandlig og en kvindelig hovedperson.
4) En hurtigtlæst og en langsom(st) læst bog.
5) En flot forside og en knap så flot/grim forside.
6) En international og en national bog.
7) Din tyndeste og din tykkeste bog (eller en tyk og en tynd bog, hvis du hellere vil det!)
8) Fiktion og non-fiktion.
9) En over-the-top-uudholdeligt romatisk og “airy” bog og en aktionfyldt bog.
10) En og der gjorde dig glad og en bog, der gjorde dig trist.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.