September book haul!

Dette her indlæg er virkelig blevet udskudt mange gange og det må I meget undskylde. Der har bare været virkelig meget at se til med studiestart, en overvældende læsemængde og op til flere kreative projekter, der har taget min opmærksomhed og min tid. Det er også derfor, at der har været ret stille på bloggen, jeg har været så stresset, at jeg ikke har fået lagt noget ud. Af samme grund er dette indlæg ikke et video-indlæg, dels synes jeg ikke det kan betale sig, fordi mit september haul er ret lille men mest fordi jeg slet ikke kan overskue at skulle filme og redigere en video mere lige nu (jeg er nemlig ved at filme en anmeldelse til bog-blog.dk, som også kommer op her!).

Dette her book haul er delt op i to dele, dem, jeg selv har købt hjem og dem, jeg fik til bogbloggertræf sidst på måneden.

Den første bog, jeg købte i september er faktisk ikke med på dette her billede, der er nemlig en tekstbog til universitetet, Philosophy of Literature af Peter Lamarque.

I slutningen af augsut fandt jeg pludselig ud af, at en serie, jeg virkelig er vild med, ville få en ny bog allerede den første september. Og det kom meget bag på mig, for jeg vidste det faktisk slet ikke. Og jeg skyndte mig at forudbestille den i den matchende udgave, så den ville passe til de første 5. Samtidig med bestilte jeg den fjerde bog i novelle-serien. Jeg henviser selvfølgelig til The Fate of Ten og The Lost Files: Rebel Allies af Pittacus Lore. Jeg læste begge bøger allerede den dag de dukkede op i min postkasse, selvom jeg var ude i en mindre korrespondence med BookDepository fordi de sendte mig en forkert udgave.

Jeg gik målrettet efter én bog i september og det var den sidste bog af Charles Dickens, sådan at min smaling ar komplet. Og jeg ved ikke, jeg synes, at der er noget ironisk over at den sidste Dickens-bog, jeg købte, var den første, som han skrev. Det er nemlig The Pickwick Papers. Jeg har ikke læst den endnu og jeg har lidt en plan om at læse den, lige inden jeg læser den sidste bog, han skrev (som han ikke engang nåede at blive færdig med).

Fordi Bog&Idé har et løbende tilbud på Wordsworth Edition klassikere, købte jeg to af dem. Den anden jeg valgte, var en bog, jeg faktisk har stået med i hænderne mange gange, men altid har sat tilbage. Jeg har nemlig endelig købt Pinocchio af Carlo Collodi. Og jeg glæder mig meget til at læse originalhistorien, som jeg kun kender til i Disney-udgaven.

Den sidste bog, jeg købte i september var en bog, jeg faktisk så på dengang jeg var i London, men i sidste ende valgte at skifte ud med en anden en. Så jeg blev ret glad, da jeg så den herhjemme og skyndte mig at købe Since You’ve Been Gone af Morgan Matson. Bogen handler om en teenagepige Emily, hvis bedste veninde, den udadvendte Sloane, forsvinder. Og da hun forsvinder, efterlader hun en liste med ting, Emily skal gøre. Det er ting, Emily normalt aldrig ville gøre og slet ikke uden Sloane, men hun tager alligevel udfordringen op, for måske er Sloane for enden af listen?

Det var sådan set de bøger, jeg selv har anskaffet mig.

Ovenstående billede er af alle de bøger, jeg fik til bogbloggertræf i slutningen af september. Jeg lister dem udelukkende alfabetisk efter titlen og jeg ved faktisk ikke ret meget om de fleste af dem. Kun at jeg glæder mig til at læse de mange forskellige bøger, og jeg slet ikke ved, hvor jeg skal begynde.

Aldrig uden dig af Harriet Lane | Den fredløse af Carina Evytt | Drager over Kabul af Morten Hessedal | Dæmoner af Carina Evytt | Hvad skoven skjuler af Louise Floor Frellsen med flere | Hvor intet kan røre dig af Simone van der Vlugt | Ildkamp af Brandon Sanderson | Kan du holde på en hemmelighed? af Bernt Gendt | Kirurgen af Tess Gerritsen | Koma, den 13. kriger af Michael Ford | Mammutjægeren af Tine Nord | Marekors af Jo Nesbø | Mig før dig af Jojo Moyes | Månens kald af Patricia Briggs | Portalen til afgrunden af Chad Corrie | Rent blod af Sidsel Sander Mittet | Rød opstand af Pierce Brown | Simple living af Nadia Plesner | Stolthed og fordom af Jane Austen | Stålhjerte af Brandon Sanderson | Store små løgne af Liane Moriarty | Så siger den ene af Iris Hanika | The Circle af Dave Eggers | Vildhunden og panteren af Sidsel Sander Mittet.

Så da september var ovre, havde jeg faktisk fået ikke mindre en 29 nye bøger hjem på mine boghylder (30 hvis man tæller tekstbogen til universitetet med!). Det er faktisk lige så mange som efter jeg havde været i London! Det havde jeg alligevel ikke regnet med.

Comments

  1. Åh, jeg bliver snart nødt til at læse videre på 'Lorien Legacies' serien. Jeg har dog 'kun' læst de første fire, men skal uden tvivl snart have anskaffet den femte og sjette også! 🙂

  2. Jeg ser rigtig mange titler, som jeg glæder mig til at høre din mening om, og bøger jeg selv vil læse. Eksempelvis Jane Austen's "stolthed og fordom".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.