TBR Thursday #41

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg læser som regel bogen færdig i løbet af ugen, inden jeg så trækker den næste bog. Og jeg bestræber mig på at anmelde bogen her på bloggen, inden der er gået alt for lang tid.
Ugens bog blev Anna and the French Kiss af Stephanie Perkins.

Anna has everything figured out – she was about to start senior year with her best friend, she had a great weekend job, and her huge work crush looked as if it might finally be going somewhere… Until her dad decides to send her 4383 miles away to Paris. On her own.
But despite not speaking a word of French, Anna finds herself making new friends, including Etienne, the smart, beautiful boy from the floor above. But he’s taken – and Anna might be too. Will a year of romantic near-missed end with the French kiss she’s been waiting for?

(Beskrivelse fra Goodreads).

Lad mig bare starte med at sige, at jeg er virkelig glad for, at jeg har trukket denne her bog. Hvis ikke jeg havde trukket den til i dag, så havde jeg sat den på min TBR liste til Dewey’s read-a-thon senere på måneden. For jeg vil virkelig gerne læse den, jeg har hørt så mange gode ting om den og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med bogen. Og så har jeg jo allerede de to andre i “serien” stående, så måske skulle en af dem tage Annas plads på TBR listen til Dewey’s? Under alle omstændigheder glæder jeg mig virkelig meget til at læse denne her bog, men jeg er også nervøs for, at jeg ikke vil kunne lide den lige så meget som folks beskrivelser lægger op til.

Har I læst Perkins’ fortælling om Annas eventyr i Paris? Eller hele serien?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.