TBR Thursday #43

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg læser som regel bogen færdig i løbet af ugen, inden jeg så trækker den næste bog. Og jeg bestræber mig på at anmelde bogen her på bloggen, inden der er gået alt for lang tid.
The Well of Loneliness af Radclyffe Hall.

‘As a man loved a woman, that was how I loved … It was good, good, good…’
Stephen is an ideal child of aristocratic parents – a fencer, a horse rider and a keen scholar. Stephen grows to be a war hero, a bestselling writer and a loyal, protective lover. But Stephen is a woman and her lovers are women. As her ambitions drive her, and society confines her, Stephen is forced into desperate actions.
The Well of Loneliness was banned for obscenity when published in 1928. It became an international bestseller, and for decades was the single most famous lesbian novel. It was influenced how love between women is understood, for the twentieth century and beyond.

(Bagsideteksten på denne udgave).Jeg har købt denne her roman med mit BA-projekt i tankerne, før jeg egentlig besluttede mig for, at jeg ville fokusere på det 21. århundredes ungdomsfiktion. Men det ændrer ikke på, at jeg synes det lyder som en bog, der er værd at læse, og det er også det indtryk jeg får, når jeg ser på de anmeldelser, den har på Goodreads. Det er ikke en forfatter, jeg kender noget til overhovedet. Jeg tror ikke, at jeg kommer rigtigt i gang med denne her bog før efter weekendens readathon (TBR kommer meget snart!), for jeg har også en pæn stak bøger, der skal læses til universitetet efter ferien og jeg forsøger lidt at komme lidt på forkant med den skænlitterære læsning i den sammenhæng, så der kun er teorien tilbage. Men jeg skal nok få den læst inden længe.

Kender I noget til forfatteren Radclyffe Hall eller bogen The Well of Loneliness?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.