TBR Thursday #45

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg læser som regel bogen færdig i løbet af ugen, inden jeg så trækker den næste bog. Og jeg bestræber mig på at anmelde bogen her på bloggen, inden der er gået alt for lang tid.

Mary Poppins af P. L. Travers.

When Jane and Michael Banks draw up an advertisement for a nanny, Mary Poppins and her talking umbrella appear out of the sky, ready to take them on extraordinary adventures. Mary Poppins is strict but fair, and soon the Banks children are whisked off to a funfair inside a pavement picture and on many more outings with their wonderful new nanny! Needless to say, when at last ‘the wind changes’ and she flies away, the children are devastated. But the magic of Mary Poppins will stay with the Banks family forever. The original story of the world’s most famous nanny, Mary Poppins, is a timeless classic that has enchanted generations.

(Beskrivelse fra Goodreads)

Da jeg så filmen om Mary Poppins som barn, den med Julie Andrews og en masse andre, jeg ikke kan huske, der anede jeg ikke, at der lå en bog bagved. Og endnu mindre vidste jeg, at der faktisk er en hel Mary Poppins serie. Jeg kan huske, at jeg holdt meget af filmen, så er jeg noget spændt på hvad jeg synes om bogen. Jeg fandt denne her yndige lyserød-og-hvidstribede udgave i London og selvom det ikke var en bog, jeg havde planer om at skulle have med hjem, så kunne jeg under ingen omstændigheder lade den ligge, da jeg fandt den. Og jeg tror, det bliver en fin lille læseoplevelse her i slutningen af måneden, lige på trappen til NaNoWriMo og begyndende eksamenssnak.

Vidste I, at Mary Poppins var en hel serie? Og har I læst nogen af bøgerne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.