BogForum 2015 #3 – Book haul

Dette er så mit tredje og sidste indlæg om årets BogForum. I dag vil jeg gerne vise jer de bogskatte, som er kommet hjem på mine hylder i forbindelse med BogForum. Selvom jeg ikke har købt så mange bøger, så har jeg købt noget flere end sidste år – og jeg glæder mig rigtig meget til at læse hver eneste af dem. Som jeg tidligere har været inde på, så overvejede jeg nemlig hvert køb ret nøje, så derfor er jeg virkelig godt tilfreds med de i alt 14 nye bøger, jeg har fået med hjem fra BogForum.

Jeg vil godt lige påpege, at når jeg til sidst i videoen nævner, at jeg skal til BookEaters Convention her i Odense om 16 dage, så er det naturligvis fordi der var 16 dage til, da jeg filmede dette indlæg. I dag er der 12 dage til.

Denne her video vil også være at finde på bog-vlog.dk.

Comments

  1. Ih hvor var det hyggeligt lige at se hvad du har anskaffet dig på Bogforum! Jeg kom selv hjem med 8 bøger og min konto kan ikke lide mig xD men jeg er glad ! Tak for en skøn video!

  2. Mange tak 😀 Jeg kunne også rigtig godt lide at filme denne her video 😉 Jeg tror heller ikke, min er så glad for mig i disse dage, men altså når man selv er glad, så går det vel i sidste ende? Selv tak 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.