TBR Thursday #47

TBR Thursday er et ugentlig indlæg, hvor jeg i et forsøg på at tynde ud i mine ulæste bøger, og gøre plads til nye bøger på TBR listen. Det gør jeg ved at trække en lap papir op af det glas, jeg har lavet til formålet, og hvor jeg hver gang jeg køber en ny bog, tilføjer en ny lap. Jeg læser som regel bogen færdig i løbet af ugen, inden jeg så trækker den næste bog. Og jeg bestræber mig på at anmelde bogen her på bloggen, inden der er gået alt for lang tid.

Dog skal det noteres, at jeg her i November, grundet NaNoWriMo, har sat tiden op til to uger, for ikke at risikere, at jeg skal stresse mig igennem en bog for at nå det.

Denne gang har jeg trukket Simone van der Vlugts Hvor intet kan røre dig.

Hendes instinkt siger, at hun skal søge tilflugt i sit eget hjem … men det er det sidste sted, hun kan vide sig sikker.

Lisa, mor til femårige Anouk, befinder sig i den værst tænkelige situation: Hun bliver taget som gidsel i sit idylliske, afsidesliggende hjem, af den kvindefjendske morder Mick Kreuger, som er flygtet fra en psykiatrisk afdeling.
Da Senta van Dijk kører op til Lisas hus for at spørge om vej, ser hun situationen gennem vinduet, og får øjenkontakt med en forslået og tydeligt skrækslagen Lisa. Dette splitsekund giver Lisa håb, og hun bliver overbevist om, at hjælpen er på vej. Men Lisa ved ikke, at Senta kører galt og vågner op på hospitalet, uden nogen hukommelse om hændelsen.
Mens Senta kæmper for at huske hvad der lå forud for ulykken, må Lisa gøre alt hvad hun kan for at beskytte sig selv og sin datter mod den voldelige psykopat ..

(Beskrivelse fra Goodreads).

Jeg fik denne her bog til bogbloggertræf og umiddelbart er det ikke en bog, jeg selv ville have valgt. Mest fordi det er en krimi og det er ikke en genre, jeg plejer at gå efter og det er sjældent, at jeg læser dem. Men alligevel ser jeg lidt frem til at læse denne her bog, for det lyder ikke som den sædvanlige “whodunit” krimi roman, ud fra beskrivelsen alene at dømme. Og jeg er faktisk lidt spændt på at se, hvad den så inderholder, når nu der ikke ser ud til at være nogen kriminalassistenter, detektiver eller lignende. Goodreads har den også mere listet som en thriller end en krimi, så jeg er ikke helt uden forhåbninger. Dybest set kan jeg kun blive overrasket, for jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente af denne her bog. Og det er noget helt andet end mit NaNoWriMo-projekt, hvilket jeg er glad for.

Kender I noget til denne, for mig ukendte, hollandske forfatter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.