Top Ten Tuesday #44


Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish, hvor der hver uge kommer en ny overskift over et bogligt emne, som der skal laves en liste over. Ugens emne er Top Ten Books I Wouldn’t Mind Santa Leaving Under the Tree. Altså, et styks ønskeliste på vej.

 
#1
Sagaen om Isfolket af Margit Sandemo.
Jeg har de første 21 bøger i serien og hvert eneste år ønsker jeg mig de næste. Der er lang vej til 47 endnu.
 
#2
Peter Plys bokssæt af A. A. Milne.
Jeg så det her bokssæt i London og fortryder at jeg ikke købte det dengang. Jeg har endnu ikke læst bøgerne, men filmene står som et eller andet billede på barndom, så jeg håber virkelig, at jeg finder det yndige lille bokssæt under træet.
 
#3
The History of Middle-Earth af J. R. R. Tolkien og Christopher Tolkien (redigering).
Jeg tror ikke, det er gået nogen forbi, at jeg er ret så flad for nærmest alt hvad Tolkien har skrevet – især alt, det foregår i Middle-Earth. Så jeg er selvfølgelig fået i gang med at samle på de 12 bogs store sæt om Middle-Earth, alt fra det tilblivelse til legender og historier fra det univers. Et uigenkaldelig bevis på Tolkiens kæmpemæssige fantasi.
 
#4
Little Black Classics bokssæt fra Penguin.
Jeg sukker over det her bokssæt ret ofte og jeg skal nok få det. Hvis ikke til jul eller min fødselsdag, så på et senere tidspunkt. Men det kommer hjem på mine hylder i løbet af 2016. Basta.
 
#5
Folio Societeys læderindbundne udgaver af Andrew Langs farvede eventyrbøger, The Blue Fairy Book, The Red Fairy Book etc.
Jeg elskerelsker eventyr fra hele verden og deres overraskende brogede mangfoldighed. Og siden jeg stødte på disse udgaver af Andrew Langs samlinger – i en fysisk udgave og ikke kun som blændende fine billeder på nettet – har jeg ønsket mig dem. 
 
#6
Phillip Pullmanns His Dark Materials trilogien. 
Der er noget fortryllende vinterligt over disse bøger, men selvom jeg har læst dem flere gange, ejer jeg dem stadig ikke selv.
 
#7
A Series of Unfortunate Events bokssæt af Lemony Snicket.
Så jeg langt om længe kan få læst slutningen. 
 
#8
Digtsamlinger af forskellige forfattere som Wordsworth, Coleridge, Keats, Poe og Yeats.
Mere eller mindre alle dem, man kan få i denne her serie. 
 
#9
Fortsættelsen på de mange serier, jeg ikke har alle af endnu.
Som for eksempel Cress og Winter i Lunar Chronicles af Marissa Meyer, Never Fade og In the Afterlight i The Darkest Minds af Alexandra Bracken og mange andre.
 
#10
Miss Peregrine’s bokssæt af Ransom Riggs, bestående af Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Hollow City og Library of Souls.
 
 
Jeg kunne finde på mange, mange andre og flere væger. Der er så mange, jeg godt kunne tænke mig og det er svært at vælge nogle få ud til en ønskeliste, både her på bloggen til TTT og til den, jeg har givet min familie. Hvilke bøger håber I på at finde under træet i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.