Månedens mursten #2

Selvom det nye semester er startet, og jeg får rigeligt at lave, så er jeg alligevel klar til at læse endnu en murstensroman i denne måned. Det gik rigtig godt med januars valg, så jeg er meget fortrøstningsfuld med hensyn til februars.
Februars murstensroman er:Anna Karenina af Leo Tolstoy.

“Anna Karenina” was begun in 1873, seven years after the publication of “War & Peace,” & appeared in installments from 1875-1877. It’s one of Tolstoy’s masterpieces, written at the height of his power & reflecting almost every aspect of his method & attitudes.
Set in the period following the Emancipation of the Serfs in 1861, a time of intense social change, it’s the story of a woman who refuses to be fettered by social conventions, the wife of a government bureaucrat who falls in love with a rich army officer & leaves husband & child for her lover: As Matthew Arnold wrote, “We are not to take ‘Anna Karenina’ as a work of art; we are to take it as a piece of life.”

Jeg har mistet overblikket over hvor mange mennesker, der har sagt at jeg skal læse denne her bog. Og jeg har slet ikke nogen idé om, hvor mange gange jeg har hørt det. Så jeg glæder mig ret meget til at dykke ned i denne her bog i løbet af februars kølige dage. Er der nogen af jer, der har læst Anna Karenina før? Selv har jeg kun læst War and Peace ind til videre, men jeg kunne virkelig godt lide den. Det har kriblet i mine fingre for at gå i gang med hans anden store roman, så jeg håber egentlig ret meget på, at jeg ikke bliver skuffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.