Top Ten Tuesday #48

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish, der kombinerer en kærlighed til bøger og bogdiskussioner og listeskriverier. Hver uge gives en ny overskift over et emne, der er relateret til bøger på en eller anden måde og som der skal laves en liste over. I dag gælder det Ten Books on Your Spring TBR og jeg har derfor fundet 10 bøger på mine hylder, som jeg håber på at få læst i løbet af foråret. Jeg er virkelig ikke typen, der planlægger min læsning, så derfor er det langt fra sikkert at jeg får læst alle på denne her liste. Bøgerne optræder ikke i nogen anden rækkefølge end fra toppen af stakken, der igen er stablet efter størrelse.

#1 Since You’ve Been Gone af Morgan Matson.

#2 Tease af Amanda Maciel.

#3 Vanity Fair af William Thackeray.

#4 The Colour of Magic af Terry Pratchett.

#5 Afterworlds af Scott Westerfeld.

#6 Mansfield Park af Jane Austen.

#7 Rød opstand af Pierce Brown.

#8 Geminiderne af Nanna Foss.

#9 Oprører af Louise Haiberg.

#10 The Chronicles of Narnia af C. S. Lewis.

Hvilke bøger kunne I godt tænke jer at få læst her i løbet af foråret? Og er der nogen fra min stak, som I har læst og har lyst til at dele et par tanker om?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.