Månedens mursten #9

Det er efterhånden ved at lakke mod enden med denne murstensprojekt og jeg tænker på, om jeg har nået mit mål. Ganske vist har jeg endnu ikke måtte opgive at læse en af de valgte bøger, men det er alt for få af dem, jeg har fået anmeldt – endnu. Men derfor skal det ikke betyde, at jeg har tænkt mig at give op. Og derfor fortsætter jeg naturligvis i dag med septembers murstensroman.

Septembers murstensroman er Afterworlds af Scott Westerfeld.

Darcy Patel has put college and everything else on hold to publish her teen novel, Afterworlds. Arriving in New York with no apartment or friends she wonders whether she’s made the right decision until she falls in with a crowd of other seasoned and fledgling writers who take her under their wings… Told in alternating chapters is Darcy’s novel, a suspenseful thriller about Lizzie, a teen who slips into the ‘Afterworld’ to survive a terrorist attack. But the Afterworld is a place between the living and the dead and as Lizzie drifts between our world and that of the Afterworld, she discovers that many unsolved – and terrifying – stories need to be reconciled. And when a new threat resurfaces, Lizzie learns her special gifts may not be enough to protect those she loves and cares about most.

 (beskrivelse fra Goodreads).

Jeg elsker Scott Westerfelds bøger. Og jeg har efterhånden læst en del, både hans fremtidsdystopiske science fiction trilogi Uglies og hans steampunk trilogi Leviathan. Og hvad jeg ellers falder over på biblioteket med hans navn på. I følge Goodreads har jeg læst 9 bøger af ham og det er slet ikke nok. Da jeg første gang hørte om Afterworlds og læste bagsideteksten, var jeg ikke i tvivl. Det her er en bog, jeg virkelig gerne vil læse. Den lyder magisk uhyggelig, spændende og medrivende, så jeg regner egentlig med, at jeg får læst den ret hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.