Top Ten Tuesday #50

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg fra The Broke and the Bookish, der kombinerer en kærlighed til bøger og bogdiskussioner og listeskriverier. Hver uge gives en ny overskift over et emne, der er relateret til bøger på en eller anden måde og som der skal laves en liste over. I dag gælder det mærkeligt nok ikke bøger, men tv-serier. I USA starter efterårsserierne op igen og derfor er ugens emne tv-relateret og lidt mere frit. Jeg har valgt Top Ten Favourite TV-shows. Og for en, der virkelig ikke ser ret meget TV, skal det nok blive interessant.

 1. Criminal Minds (2005-)
  Mit absolutte yndlingsshov, og det eneste, jeg har fulgt troligt med i siden det startede. Efterhånden er jeg dog lidt bekymret, for der er ret mange af det oprindelige cast, der er væk efterhånden.
 2. Sherlock (2010-)
  Okay, jeg er nødt til at pointere, at det absolut ikke er på grund af Benedict Cumberbatch. Men jeg er vild med Sherlock Holmes historierne og BBCs moderne fortolkning er min besættelse.
 3. Once Upon a Time (2011-)
  Indrømmet, jeg har ikke fulgt med i de sidste sæsoner. Ikke så meget på grund af manglende interesse, men på grund af manglede tid. Jeg skal nok få det indhentet! En dag.
 4. Rejseholdet (2000-2004)
  Måske min yndlingsserie nogensinde. Jeg har i hvert fald set den rigtig mange gange.
 5. Gossip Girl (2007-2012)
  Indrømmet, guilty pleasure serie.
 6. BrainDead (2016-)
  Meget af min sommerferie er gået med at følge med i denne komdie/horror serie (og jo, det er faktisk det IMDb kalder den) og manisk diskutere episoden og ventetiden efterfølgende. Sat i vores egen tid, op til det amerikanske præsidentvalg følger man en ung kvinde, der får arbejde hos sin bror i Capitol Hill – samtidig med at mystiske insekter fra rummet æder folks hjerner.
 7. The 100 (2014-)
  Jeg bliver nødt til at læse bøgerne bag denne her serie – og se den nyeste sæson.
 8. Castle (2009-2016)
  En forfatter, der opklarer forbrydelser? Ja tak!
 9. The Mentalist (2008-2015)
  Endnu et “police procedue” show, men med en helt unik vinkel. Ikke alene elsker jeg Mentalist-aspektet og alle Patrick Janes vanvittige påfund, men jeg kan også rigtig godt lide den måde, sagen om Red John kører i baggrunden over så lang tid.
 10. Avatar: the Last Airbender (2003-2008)
  Dent eneste animerede show, der kommer på listen, for jeg er vild med den serie!
Jeg kunne også have nævnt Adventure Time, som jeg på ingen måde har set alle afsnit af. Og hvis du undrer dig over, at jeg ikke har sat Game of Thrones på listen, så skyldes det ikke, at jeg ikke bryder mig om serien. Jeg har bare ikke set den endnu! Hvad er din yndlingsserie?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.