“Book Phone Case” – eller; lidt boglig skønhed og en Jane Eyre besættelse.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, jeg er ganske enkelt bare totalt forelsket i denne sag og jeg tænker, der nok vil være andre, der kunne være interesserede i, hvor jeg har fundet den henne.

Jane Eyre inspireret telefoncover i den fineste lyserøde farve, med simple dekorationer, som leder tankerne hen på en af mine yndlingsbøger. På bagsiden er et af mine yndlingscitater fra bogen i samme elegante skrift som på forsiden, så begge sider er virkelig skønne.

Jeg faldt over dette telefoncover, dengang jeg stadig havde en iPhone 4S, men eftersom jeg vidste, at den efterhånden sang på sidste vers, valgte jeg at lade være med at købe det. Og så fik jeg en ny telefon, så selvfølgelig vil jeg gerne have et cover til den, især fordi min telefon ofte ligger i min taske, når jeg ikke har nogen lommer, og jeg ikke vil risikere at skærmen bliver ridset.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget overrasket, da jeg modtog det. Ikke kun fordi det kun to 8 dage, og jeg havde regnet med at måtte vente mindst to uger, men også fordi kvaliteten er virkelig god. Så nu nyder jeg faktisk bare at have min telefon liggende på bordet ved siden af mig.

Jeg har købt det på Etsy, hos Chick Lit Designs, som også designer covers til iPads og ebogslæsere. Og jeg vil helt klart anbefale, at man tjekker hendes designs ud.

Køber I nogensinde bog-inspirerede ting? Og i så fald, hvilke?

Comments

  1. Det er den nemlig, jeg er helt vild med den *-* Hahaha, det forstår jeg faktisk godt. Ååååh, mon ikke det havde noget at gøre med de der penge, man er så afhængige af? Haha, ej just kidding (; <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.