En måned med lydbøger

En af de ting, vi fik sponsoreret til årets bogbloggertræf var en måneds gavekort til Storytel, og i omkring to skeunder vidste jeg ikke, hvad jeg skulle bruge det til. Jeg har nemlig aldrig været ret god til det der med lydbøger. Jeg bliver ofte distraheret og mister flere minutter, eller ender med at lukke fortælleren stemme ude. Så jeg var ikke sikker på, at det ville være noget, jeg ville få brugt.

Om jeg tog fejl? Også i den grad.
Jeg tog nemlig den beslutning, at når nu jeg havde det, så ville jeg også give det en seriøs chance. Så jeg indløste mit gavekort og gik i gang med at browse deres katalog, for at se, om jeg kunne finde en lydbog, jeg ville høre.
Jeg fandt rigtig mange. Før jeg begynder at fortælle om de bøger, jeg fik læst, eller lyttet til om man vil, bliver jeg nødt til at sige et par ord om udvalget. For der er rigtig mange bøger at vælge imellem og jeg fik faktisk slet ikke lyttet til alle dem, jeg gerne ville. Det var nemt at finde bøger, sætte dem på en boghylde, så jeg kunne finde dem igen og ikke mindst at downloade dem, så jeg kunne lytte til dem offline.
Jeg fik lyttet til 21 bøger, og er i skrivende stund i gang med den 22., men jeg er ikke helt sikker på, om jeg når at blive færdig med den, inden mit abonnement udløber i dag. Jeg fik lyttet til en del forskelligt, både børnebøger, young adult og new adult. Fantasy og gotisk-inspirerede bøger og erotisk romantik. Og min liste af bøger, jeg ville ønske jeg havde nået at lytte til er mindst lige så lang og lige så varieret, som dem jeg har hørt. Det er faktisk meget få af dem, jeg har tilføjet på Goodreads og selvom jeg ikke helt kan finde ud af, hvorfor jeg ikke har tilføjet dem alle, så ved jeg, at det ikke er fordi de er lydbøger. Fordi de ikke er “rigtige” bøger, for selvom det ikke er en bog, jeg kan sidde med i hænderne og bladre i i flere timer, så er det helt sikkert rigtige bøger. Og jeg tror godt, jeg kunne finde på at købe mit eget abonnement på et tidspunkt.
Når jeg får løst mysteriet om, hvad jeg skal foretage mig imens jeg lytter.

I øjeblikket er jeg stadig ved at lytte til Ransom Riggs’ Library of Souls og jeg håber virkelig, at jeg når at få slutningen med.
Hvordan har I det med lydbøger? Har I nogle favoritter?

Comments

  1. I know xD Ja da, har mest lyttet når jeg har lavet med eller gjort rent, eller har hæklet eller gået tur :b Men jeg løb også ret hurtig tør for ting at lave, og savnede lidt at holde en bog i hænderne :b
    Faktisk ikke nej xD
    Måske skal jeg lige påpege at hele A Series of Unfortunate Events er meget korte, de første 7 tager kun mellem 3 og 4 timer og den længste er lige over 6 timer 😉

  2. Det var også et af mine foretrukne tidsfordriv mens jeg lyttede til lydbøger, men desværre har mit håndled ikke videre godt af at holde på blyanter i flere timer i træk xD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.