Vlog: #UdsiderneFortæller

Jeg tror ikke, der er nogen, der læser med her, som kan være i tvivl om, at jeg glæder mig ret meget til at få fingerene i Ursiderne, den tredje bog i Spektrum-serien af Nanna Foss. For et par uger siden blev forsiden afsløret til Fantasyfestivalen i Esbjerg, men en af de ting, der stadig ikke er blevet løftet sløret for er fortællerens identitet. For den skifter i hver bog.

Det betyder selvfølgelig, at der er mange der spekulerer på, hvem det er. Og jeg har også et bud, en teori jeg har formuleret i et stykke tid og som jeg godt vil dele. Og hvis du er så heldig, at du skal til Herlufsholm Bogmesse den 21-22. oktober, så synes jeg helt klart, at du burde se det, når Nanna ikke bare afslører fortællerens identitet, men læser bagsideteksten. Jeg skal desværre ikke selv med og det ærger mig helt vildt.

Og så illustrerer videoen også, hvorfor jeg normalt ikke har briller på, når jeg filmer – eller tager billeder – alt for meget genskin.

Har I et bud på, hvem fortælleren er og hvorfor, som I har lyst til at dele? Og har I set, at Nanna har udskrevet en gættekonkurrence på Facebook og Instagram?


Comments

  1. Okay, mega sejt – det havde jeg slet ikke overvejet. Har heller ikke lagt mærke til det sted i Leoniderne. Jeg har et helt andet bud (men kan da godt blive lidt i tvivl, når jeg nu hører dit bud 😉 )- jeg laver også noget på bloggen på et tidspunkt, hvor jeg afslører det!

  2. Ej hvor sjovt, jeg har slet ikke rigtig kunnet se andre i den rolle siden jeg fik idéen at det kunne være Nasrin. Ja, det er svært ikke? Jeg synes også, der er mange gode bud, der er så velbegrundede at det er svært ikke at tvivle lidt. Det glæder jeg mig til, synes det er så sjovt at høre andres – anderledes – bud. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.