Efterårsstemning og mystik – #JaneEyreDK

I oktober slog Irene et opslag op på Facebook om der var nogen, der havde lyst til at læse Charlotte Brontës Jane Eyre og/eller Little Women af Louisa May Alcott sammen med hende. Og der blev hurtigt meldt tilbage fra rigtig mange sider og det blev næsten lige så hurtigt besluttet at det skulle være Jane Eyre i november, fordi den passer så godt til de hastigt mørkere efterårsaftener og jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til Thornfield Hall sammen med Jane Eyre, Adéle Varens og Edward Rochester.

Jeg læste bogen for første gang sidste år og forstod med det samme hvorfor det er en bog, jeg kun har hørt gode ting om. Fantastiske ting faktisk. Og jeg tilslutter mig dem helhjertet, for min oplevelse af bogen var magisk på det mest vidunderlige og dystre måde. Hele måneden kan man følge min og en masse andres læsning af bogen, bloggere og læsere alike, på de sociale medier under hashtagget #JaneEyreDK, hvor bogen vil blive fotograferet, diskuteret og elsket.

Vil du være med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.