Drømmelignende december | Tilbageblik #27

Ikke på billedet: Aftalt spil (Off Campus #1) af Elle Kennedy.
December var forsindende. Måneden gik for mig op i eksamensopgave, julestemning der kom og gik og drømmescenarier. December blev en måned, hvor læsning røg til siden, hvor jeg havde så meget andet i hovedet og hvor jeg ganske enkelt ikke har haft lyst til at åbne en bog. December har været en måned, hvor jeg har drømt mig væk. Her på årets sidste dag bladrer jeg mig igennem årets sidste bog og ser frem mod januar og 2017 med en længsel, jeg ikke kan finde ord for.
I december læste jeg 3 bøger. Det vil sige, jeg er i gang med den tredje. Jeg genlæste Elle Kennedys Aftalt spil efter at have købt mig paperback-udgaven af bogen, Og så gik jeg i gang med Vanity Fair af William Makepeace Thackeray, men gik også i stå igen. Ikke fordi bogen ikke fangede mig, men fordi jeg rendte ind i en eksamensopgave, der trak tænderne ud. Jeg fik Zero Hour af Pittacus Lore i julegave og fløj igennem den blot et par dage senere. Og her på årets sidste dag, læser jeg 1984 af George Orwell.
I december købte jeg ingen bøger. Det gør jeg sjældent. Til gengæld fik jeg 85 bøger i julegave, som I kan læse om her.
Decembers positive læseoplevelse er ikke særlig svær at få øje på. Jeg knuselsker stadigvæk Aftalt Spil af Elle Kennedy og jeg nød at læse de tre noveller i Zero Hour, der fortalte nogle af begivenhederne fra The Fate of Ten af Pittacus Lore fra andre synsvinkler. Og ind til videre er jeg vild med 1984.
 
Decembers skuffende læseoplevelse er ikke sådan rigtig at opspore. Jeg er lidt skuffet over, at jeg ikke kunne nå at blive færdig med Vanity Fair, men jeg regner med at fortsætte med at læse den, så jeg kan blive færdig med den i det nye år.
Decembers lyrikvalg blev aldrig fundet.
Decembers murstensroman var Vanity Fair af William Makepeace Thackeray.
Decembers korteste bog var Aftalt spil af Elle Kennedy på 354 sider, selvom 1984 er kortere, for jeg er jo ikke helt færdig endnu.
Decembers længste bog var Zero Hour af Pittacus Lore på 416 sider.
I januar vil jeg tage det som det kommer. Januar er eksamensmåned, jeg har fødselsdag og jeg har det egentlig fint nok med ikke at vide præcis, hvad måneden kommer til at bringe. Selvfølgelig vil jeg læse, så meget jeg har overskud til imellem eksaminerne, men i øjeblikket ser jeg faktisk mest frem til et nyt år, der forhåbentlig vil medbringe opfyldelsen af et håb eller to og en drøm eller flere.
Fra bunden af mit stressede sind, tak får i år. Og på gensyn i 2017!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.