Syv minutter over midnat – filmanmeldelse

I torsdags havde filmen Syv minutter over midnat, baseret på bogen Monster af Patrick Ness (på engelsk A Monster Calls) premiere. Som jeg tidligere har nævnt, fik jeg mulighed for at se filmen til en særvisning med Q&A med Patrick Ness tilbage i november måned og i dag, hvor filmen har premiere, er det så på tide at sige noget om den.Men ikke her. Jeg har nemlig i denne her anledning fået lov til at skrive lidt om filmen og mine indtryk af den på kino.dk, så det kan I læse lige her. jeg vil blot sige: den er helt sikkert værd at se. Jeg synes helt sikkert ikke, at man skal lade sig afskrække af, at det er en fantasy film og da slet ikke hvorvidt den er uhyggelig. Det er en historie med meget på hjertet.

Se den danske trailer lige her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.