Glædelig jul!

Jeg vil gerne ønske jer alle sammen en rigtig god jul. Tak fordi I læser med, selv om det har været lidt sporadisk med indlæg her i efteråret, det er dejligt at vide, at der stadig er nogen, der følger med, selv om jeg føler, at jeg har forsømt bloggen lidt for meget, også efter hvad jeg selv håbede og forventede. Jeg glæder mig til julen i år, for mig har julestemningen været stor hele december måned og jeg ser frem til nogle både travle og hyggelige dage resten af december.
I det nye år vender jeg tilbage til bloggen på mere regelmæssig vis, og jeg håber, at jeg også får ideer og inspiration til nye indlæg, så det ikke bliver anmeldelser det hele. Jeg glæder mig til at fordybe mig i  min yndlingsbog The Lord of the Rings, som jeg her mellem jul og nytår genlæser meget nøje og tæt. Det er nemlig emnet for mit forestående speciale, som jeg kommer til at bruge en stor del af årets første fem måneder på. Men det skal ikke afholde mig fra bloggen, den bliver mit fristed, mit sted hvor jeg kan få lov til at tale om mine egne meninger og fjolle med bøger, når jeg nu skal til at være så seriøs.
Men først står julen for døren og jeg glæder mig så meget til at tilbringe juledagene med min og kærestens familier. Jeg har planlagt nogle få blogindlæg her til årets sidste dage og som sagt, så vender jeg stærkt tilbage i 2018. Forhåbentlig får jeg bøger i julegave, sandsynligvis endda. Og ellers så har jeg også snart fødselsdag, næste år bliver jeg 25 og det føles altså stadig sært.

Endnu en gang, rigtig glædelig jul fra mig til dig og alle omkring dig. Vi ses! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.