Frostklare januar | Tilbageblik #35

Det er efterhånden ret længe siden, at jeg sidst har udgivet et tilbagebliksindlæg, men jeg kan egentlig godt lide at stoppe op og se tilbage på den måned, der er gået. Jeg er ikke helt fastlåst på, hvordan jeg vil gøre det og det er derfor ikke sikkert, at det bliver det samme hver måned. Men i dag ser jeg tilbage på en januar måned, der både er gået virkelig langsomt og alt for hurtigt.
I januar har jeg:
– delt min tid ret meget mellem specialeforberedelser og -kontrakt, der skulle gøres færdig og læsning.
– og alligevel tilbragt nogle vildt skønne weekender sammen  med S igen og igen.
– spillet virkelig meget Pokémon Go. Som i, ret meget.
– fejret min 25 års fødselsdag, der for en gangs skyld ikke var overskygget af eksamenslæsning eller nervøsitet. Selv om der var lidt specialelæsning.
– genlæst The Lord of the Rings for jeg ved snart ikke hvilken gang. Det er noget helt andet at forsøge at læse den med henblik på at strege og udvælge afsnit og ord, så jeg kommer nok til at læse den hele igen i løbet af foråret.
– læst hele 12 bøger, hvoraf langt det meste har været specialelæsning og derfor nok ikke så meget, jeg vil blogge om. Til gengæld skal jeg skrive om det. En del.
– været totalt opslugt af ord som  “For like a shaft, clear and cold, the thought pierced him that in the end the Shadow was only a small and passing thing: there was light and high beauty for ever beyond its reach.”(J. R. R. Tolkien, The Return of the King).
– fået den allerdejligste lænestol til min fødselsdag, som I kan se på billedet. Jeg har set på den model i årevis, tror jeg, og eftersom jeg skal læse en del til speciale nu her (og læse generelt!), så manglede jeg virkelig et godt sted at sidde, så jeg ikke fik ondt i ryggen. Så bevæbnet med gavekort fra hele min familie, har jeg fået mig den fineste turkisblå stol.
– besøgt biblioteket mere end hvad der burde være tilladt. Hvor er den funktion, hvor man kan låne/forny en bog i mere end en måned ad gangen, når man nu skal bruge dem til en længere opgave?
– set virkelig mange afsnit af Modern Family, Star Trek, Grand Tour og ikke mindst Criminal Minds. Var der nogen, der sagde overspringshandlinger?
– fået virkelig meget motivation for at hyggelæse og blogge, og er snart klar med en hel række af anmeldelser.
– fået en ganske pæn, lille stak bøger hjem til mit hjemmebibliotek. The Cruel Prince af Holly Black fra januars FairyLoot boks, og Blår af Hugh Howey og Skæbnebrevet af Alexandra Nilsson er anmeldereksemplarer fra henholdsvis DreamLitt og Facet.

– spist superlækker mad på Bone’s med S i anledning af min fødselsdag. Og kun et minimun af (indpakket!) kanel på dagen.

– mødtes med pigerne fra studiet til helt almindelig og tiltrængt hygge, som er planlagt til at gentages igennem hele specialeperioden.

– savnet mere og længerevarende snevejr.

Hvad har du lavet i januar?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.