Tag Tuesday: Drunk Book Tag

Det er endnu en gang tid til et nyt tag her på bloggen. Denne her gang er jeg blevet tagget af Simone fra Boghjørnet til at besvare tagget og jeg tror virkelig det bliver sjovt. I kan læse hendes besvarelse her. Jeg har på fornemmelsen, at det her tag bliver ret underholdende, selv om jeg faktisk ikke er typen der drikker særlig tit, eller særlig meget, men det forhindrer mig ikke i at besvare spørgsmålene.
* anmeldereksemplar fra DreamLitt og Calibat.
1. Wine Coolers: You’re 16 and you finally managed to sneak one of your mom’s Smirnoff Ices. What is one of your most guilty pleasure reads?
Jeg har det ret svært med guilty pleasure reads, for jeg tror ikke på at man overhovedet skal føle skyld eller skam eller forlegenhed over hvad man læser. Uanset hvor gammel man er, eller hvilken genre det handler om. Og jeg må ærligt talt indrømme, at jeg ikke rigtig har et svar på det her spørgsmål. Når først man har siddet og læst erotic romance i toget, med en tydeligt genretypisk forside uden at tage sig af hvad andre tænker, tror jeg, man er ved at være ret ligeglad.
2. Beer: You’ve made it to college and are hosting your first kegger! Pick your favorite new adult or college aged book.
Åh, der er så mange. Jeg er stadig vild med Elle Kennedys Off Campus-serie, som både er New Adult og med alle karaktererne i college, men også Kristin Callihans Game On-serie, der egentlig minder rigtig meget om. Det er en genre, jeg er begyndt at udforske meget mere, så på et tidspunkt får jeg nok andre svarmuligheder end dem.
3. Tequila: You partied too hard last night and drank a liiittle too much Jose Cuervo. What’s a book that you never want to see again (or, your least favorite book)?
Min absolut værste læseoplevelse har været Brett Eason Ellis’ American Psycho. Jeg hader den bog med så meget intensitet og passion, at jeg aldrig har lyst til at se den igen. Og min udgave af bogen, jeg brugte til universitetet, blev meget hurtigt derefter doneret til et af de Little Libraries i Odense.
4. Beer Bong: What’s a book that you read super fast?
Jeg læser, som de fleste her på bloggen har fundet ud af, meget hurtigt. Det er ret nemt for mig at læse en bog på en dag, og jeg har læst nogle bøger virkelig hurtigt. Først i min hukommelse er The Bone Sparrow af Zana Fraillon, som jeg næsten lige har læst, og som jeg kom igennem overraskende hurtigt, specielt fordi det var en virkelig hjerteskærende historie.
5. SPRING BREAK!!!!: You’ve thrown your inhibitions to the wind and end up having a sexy night you’ll never forget. What is your favorite smutty read?
Jeg ved ikke rigtig, om jeg har læst noget, der kan betegnes som “smut”, siden jeg holdt op med at læse fanfiction for en del år siden efterhånden. Men jeg har læst en del erotisk romance, som for eksempel Off Campus og Game On-serierne, og jeg tror, jeg vil sige en af dem. Det er ganske vist ikke kun smut, men det er stadig rigtig godt skrevet.
6. Screwdriver: What the most twisted (HEH) book you’ve ever read?
For mig er svaret på det her helt sikkert De fejlfødte og Glasmuren af Linette Harpsøe. Jeg har netop fået den tredje bog, Ingenmandsland* ind ad døren og jeg er så spændt på at se, hvad der sker nu. For jeg har på intet tidspunkt kunne regne den her historie ud, der bliver tit præsenteret nye vinkler, plots og virkelig mange plot twists og overraskelser. Og jeg er vild med det.
7. Long Island Ice Tea: The melting pot of alcoholic beverages. What is one of your favorite diverse reads?
Becky Albertallis Simon vs. the Homo Sapiens Agenda, Benjamin Alire Sáenz’ Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe, Angie Thomas’ The Hate U Give, Line Lybeckers Mere end veninder* og Historien om en dreng* og sidst, men absolut ikke mindst, Isabel Quinteros Gabi, a Girl in Pieces. Jeg kan anbefale dem alle sammen, de fleste af dem er lgbtq+, og flere af dem behandler også spørgsmål om race og racisme.
8. Sex on the Beach: A drink that’s great in theory, but wasn’t exactly all it was cracked up to be. What is a book that just didn’t live up to the hype?
Jeg har det så svært med hypede bøger. Lige nu kan jeg mest komme i tanke om Divergent-trilogien af Veronica Roth, som jeg læste for mange år siden, og som slet ikke levede op til mine forventninger.
9. Wine: You’ve just gone through a rough break-up, so you park yourself in bed with your favorite bottle of wine, some ice-cream, and a bucket for your tears. Name a book that made you cry out all of your feels.
Jeg græd på den gode måde over Wonder af R. J. Palacio, og jeg havde en kæmpe knude i maven over Zana Fraillons The Bone Sparrow, der gjorde mig helt ulykkelig.
10. Strip Club! Your favorite naked hardback.
Jeg har et par bøger, der er så smukke under deres smudsomslag, men jeg vil sige en af de nyeste på mine reoler. I juni måneds FairyLoot boks fandt jeg Grace and Fury af Tracy Banghart, og det er noget af den smukkeste bog, jeg længe har fået ind. Både med og uden smudsomslag, og inden i med designet på indersiderne.
 
Jeg vil gerne sende udfordringen videre til Rikke, Marie og Camilla og Mette og alle dem, der kunne have lyst til at svare på spørgsmålene.

Comments

  1. Det tag er virkelig underholdende og jeg vil snarest udfylde det. Det er for fristende til at lade være! xD

    Det er også nogle meget passende bøger du har valgt og jeg elsker dit svar til første spørgsmål 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.