BogForum 2018 – Program

* Reklame. Jeg har partoutbillet til BogForum som presse. Det vil sige, jeg har ikke selv betalt for indgang til messens 3 dage, alt andet har jeg selv stået for.
Så nærmer vi os med hastige skridt, i år endnu hurtigere end normalt, fordi BogForum er rykket flere uger frem. Jeg hører til dem, der ikke er særligt begejstret for denne flytning, men jeg glæder mig nu alligevel helt vildt. De sidste par uger har jeg nørklet med transport, overnatning, programplanlægning og meget mere. Og i dag vil jeg dele nogle af de ting, jeg håber på at nå at opleve til BogForum i år. Det er ikke mit fulde program, men nogle udvalgte highlights. En ting er dog sikkert, mit program er langt mindre stramt end det har været de to foregående år, og det er jeg på en måde glad for. Det er ikke noget programmet, der har fået mig helt hyped denne her gang, men det følger også efter sidste års program hvor en af mine absolutte yndlingsforfattere, og personer generelt, kom. I år er mere afslappet og jeg glæder mig til bare at tulle rundt og nyde atmosfæren og komme hjem med en masse nye bøger.
I år til BogForum skal jeg…
… Have en tegning af Disney tegneren Flemming Andersen hos Egmont Publishing.
… Aflevere en kæmpe bogstak hos Læs for Livet.
… Høre Nanna Foss interviewe Malene Sølvsten på Tranescene 1.
… Være med til Harry Potter Quiz ved Gyldendal på Børnescenen.
… Høre Simona Ahrnstedt fortælle om sine bøger i Bogcaféen.
… Besøge Det Danske Edgar Allan Poe Selskabs stand. Sikkert flere gange.
… Høre Louise O’Neill fortælle om sin nyeste roman på SPOT Scenen.
… Høre Signe Fahl læse op af Elleskudt i Lyttesalonen.
… Høre Karen M. McManus fortælle om sine romaner på SPOT Scenen.
… Høre forskellige oplæg omkring de danske sprog og oversættelser.
… Måske købe julegaver. Eller gaver til min egen bogsamling.
Hvad skal du opleve på BogForum i år?

Comments

  1. Lyder som nogle dejlige oplevelser! Jeg er i gang med at sætte mit program sammen men kager rundt i det og mister hele tiden overblikket 😉
    Men jeg ved med sikkerhed, at jeg skal se Louise O'Neill og Leonora Christina Skov – og så skal jeg forbi Poe-standen (det er min far, der er med til at arrangere den).

    Håber at vi ses 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.