Lad os læse natten væk | Dewey’s 24-hour-readathon Oktober 2018

13:07 Om ikke så lang tid igen går det løs. Det er endnu en gang tid til Dewey’s 24 timers readathon og for første gang i lang tid er jeg med igen. Jeg vil opdatere det her indlæg løbende i løbet af de næste 24 timers tid, så hvis man vil følge med i mit læsedøgn, kan man gøre det her. Selv har jeg også åbnet indlæg til virkelig mange skønne bloggeres indlæg, så jeg kan følge med i deres læsedøgn også.
Morgenen er gået med at sove længe, hvorefter kæresten lavede pandekager til morgenmad og jeg har lige så langsomt tullet rundt og gjort både bøger og snacks klar. I år har jeg valgt at købe meget få snacks, for det viser sig gang på gang, at jeg er virkelig dårlig til at spise mens jeg læser. Det er blevet til lidt frugt, især nu hvor man kan få mandariner og lidt chokolade. Og selvfølgelig min favorit til efterårets læsemaraton, slikstokke. Jeg ved godt, at der er mange uger til jul endnu, men jeg er simpelthen vild med dem. I stedet for har jeg sørget for at der er nok at drikke, så jeg har både te, varm kakao, iste og sodavand Jeg har fået lavet en timelang playliste på YouTube med ASMR og white noise/ambient noise videoer, der alle er fantasyinspirerede. Da jeg skrev speciale fandt jeg nemlig ud af, at de er rigtig gode for mig at have kørende i baggrunden. Playlisten findes i øvrigt her. Nu sidder jeg og tæller ned, mens jeg prøver på at beslutte mig for, hvilken bog, jeg skal starte med at læse.
Skal du læse med? Hvor kan jeg i så fald følge med i dit læsedøgn?

14:03 Så er startskuddet gået. Jeg har valgt at min første bog skal være A Darker Shade of Magic af V. E. Schwab. Jeg har hørt virkelig meget godt om den på BookTube og har lånt denne første bog i serien hjem fra biblioteket for at se, om det er noget for mig. Rigtig god læselyst til jer alle!

Antal sider læst: 0.
Antal bøger læst: 0.

16:51 Jeg har netop krydset 300 sider i A Darker Shade of Magic, og jeg har således kun 100 sider tilbage af min første bog. Nu er det dog lige tid til en halv times pause, for jeg er løbet tør for drikkevarer, og kunne egentlig godt tænke mig en kop te. Og så vil jeg følge op på de mange blogs, jeg følger med i og se hvordan det går for andre.nd til videre er bogen virkelig god, jeg er fascineret af de mange forskellige verdener og hvordan de er bygget op – og jeg er vild med Lila Bard!

Antal sider læst: 301.
Antal bøger læst: 0.

17:12 Så fik jeg kommenteret på en masse indlæg og set hvordan det går hos mange af mine medbloggere. Tevandet står og koger, og jeg er helt klar til at vende tilbage til Red London lige om lidt, når jeg har trævlet igennem mit Instagram-feed.

Antal sider læst: 301.
Antal bøger læst: 0.

18:05 Så fik jeg vendt den sidste side i  A Darker Shade of Magic og jeg har vitterligt nydt den. Jeg har givet bogen 4/5 stjerne og kan allerede nu sige, at jeg skal have skaffet alle 3 bøger til mit hjemmebibliotek. Faktisk kan jeg vist godt begynde at se mig om efter Victoria Schwab bøger generelt, for jeg kan virkelig godt lide hendes skrivestil.

Jeg havde egentlig besluttet mig for at jeg skulle læse Six of Crows af Leigh Bardugo næst, men ude i køkkenet er min kæreste begyndt at lave noget aftensmad til os, så jeg tror jeg tager en af mine korte bøger inden maden og ser, om jeg kan nå at blive færdig med den inden vi skal spise.

Antal sider læst: 400.
Antal bøger læst: 1.

18:57 Jeg nåede lige at blive færdig med min anden bog, jeg valgte Lot No. 249 af Arthur Conan Doyle. Det var en fascinerende lille historie om mord, mumier og de mørke sider af mennesker, man kan finde hvis man leder efter.

Nu vil jeg nyde den afstensmad min dejlige kæreste har gidet lave til mig og bagefter læse nogle flere blogs, inden jeg vælger min tredje bog.

Antal sider læst: 451.
Antal bøger læst: 2.

19:36 Det er allerede ved at være godt mørkt udenfor, så det er svært at tage nye billeder til indlægget nu, fordi lyset er så dårligt og selvfølgelig har jeg ikke nået at gøre det på forhånd. Efter at have fået noget at spise, har jeg været forbi en masse blogs og læse opdateringer. Der er gang i virkelig mange gode bøger og jeg hepper på jer alle sammen. Jeg skal til at starte på min tredje bog, og valget er faldet på Six of Crows af Leigh Bardugo. Jeg elskede Grisha-trilogien, og Six of Crows duologien foregår i samme univers og får endnu mere ros alle steder fra. Jeg ser frem til de næste par timer i selskab med Kaz Brekker og resten af holdet.

Antal sider læst: 451.
Antal bøger læst: 2.

23:15 Jeg har slet ikke lagt mærke til hvor sent det allerede er blevet, jeg er fuldstændig opslugt af Six of Crows. Jeg har glædet mig til at vende tilbage til universet og det er så fedt at se andre sider af det. Men bogen er ikke så hurtigt læst og jeg kan godt mærke, at jeg begynder at blive lidt træt. Jeg har omkring 100 sider tilbage af bogen, og tør næsten ikke læse videre af frygt for hvordan det skal ende. Jeg kan vist godt tilføje denne og den næste bog til min ønskeliste. Nu har jeg sagt godnat til min kæreste, fået fyldt op på forsyningerne og er klar til at læse videre.

Antal sider læst: 807.
Antal bøger læst: 2.

00:11 Hold nu fast! Jeg er vild med Bardugos Grisha-univers og selv om det har taget mig lidt længere tid end jeg håbede, så er jeg så glad for at jeg valgte at læse Six of Crows. Det var på tide.

Jeg tror, min næste bog bliver noget lidt lettere, men jeg har ikke helt besluttet mig endnu. Valget står mellem endnu en bog fra Little Black Classics serien eller den næste bog i Louise Haibergs Død Verden trilogi.

Er I stadig vågne?

Antal sider læst: 916.
Antal bøger læst: 3.

01:34 Jeg valgte at læse Louise Haibergs Utopia som den næste bog. Det er bog 2 i hendes zombie-serie Død Verden og jeg kan godt lide den. Jeg synes den er bedre end den første og i det hele taget stiller serien nogle spændende spørgsmål om hvad et monster er. Der er nok at vælge imellem i Død Verden, og måske også dem, man ikke ser komme. Jeg har dog lige som med den første en følelse af at den er meget uafsluttet og jeg kan ikke helt finde ud af om det er mere én bog delt i tre, end en trilogi. Under alle omstændigheder vil jeg springe direkte videre til den tredje og sidste Død Verden bog, Håb, og håber på at blive færdig med den inden jeg falder i søvn. Lejligheden er stille, jeg kan høre min kæreste sove ovenpå og min white noise playliste er derfor kommet i høretelefonerne, så jeg ikke vækker ham. Søvnen er ikke for alvor begyndt at melde sig endnu, men jeg ved af erfaring, at den kan komme meget pludseligt til readathon.

Antal sider læst 1.172
Antal bøger læst: 4.

02:34 Og bare sådan lige pludselig nåede vi halvvejs igennem dette læsedøgn. Nu vil jeg gå i seng. Jeg har fået færdiglæst Håb af Loiuse Haiberg og jeg kan næsten ikke holde mine øjne åbne længere. Jeg ve ikke rigtig hvor længe, jeg vil sove, men forhåbentlig får jeg tid til noget læsning når jeg vågner igen.

Fortsat god læselyst – og sov godt til dem der også vil sove.

Antal sider læst: 1.460
Antal bøger læst: 5.

07:47 Jeg fik sovet et par timer mere end jeg måske ellers ville, for jeg vil gerne være frisk efter readathon også, da jeg har noget jeg skal. De betyder også, at jeg kan læse til omkring kl 10, 10:30 og derfor vælger jeg at læse mine korte bøger her til morgen.:Green Tea and Sheridan Le Fanu og The Sandman af E. T. A. Hoffman.

Antal sider læst: 1.460.
Antal bøger læst: 5.

09:22 De to bøger er blevet færdiglæst meget hurtigt og selv om der er gået knap 20 timer af dette læsedøgn, har jeg besluttet  mig for at i stedet for at begynde på en ny bog, jeg ikke kan nå at læse færdig, så vil jeg i stedet stoppe nu, spise noget morgenmad og gøre mig klar til i dag. Det har været så skønt at være med igen, men nu vil jeg sætte rundstykker til Søren og jeg i ovnen og måske lave en kop morgente.

Jeg har fået læst 7 af de 9 bøger, jeg havde lagt i min ambitiøse TBR, så jeg er virkelig godt tilfreds. Derudover har bøgerne været overveje gode, med en del 4 hjerter og en enkelt 5 hjertet bedømmelse. Anmeldelserne kommer efter BogForum. Tak for en hyggelig lørdag – jeg  glæder mig allerede til at se om jeg kan være med til foråret igen.

Antal sider læst: 1.566.
Antal bøger læst: 7.

Fortsat god læselyst til dem, der tager de sidste 4 timer med!

Comments

 1. Nu får jeg lyst til mandariner. Jeg valgte hindbær, da de er nemme at spise imens man læser. Men må huske det med mandariner til en anden gang!

  Du kan som altid følge med på min blog og du kender vist også adressen xD
  Jeg glæder mig til at følge med i dit læse døgn 😀

 2. Jeg blev også helt glad da jeg så, at jeg kunne få dem. Men de er absolut ikke det smarteste, har gjort dem klar på forhånd så de er nemme at spise, men de fedter stadig alt for meget.

  Jaaa, jeg har allerede åbnet den så jeg kan følge med. Det bliver hyggeligt!

 3. Ja ikke? Jeg har overtaget halvdelen af min kærestes sofa til at sidde og flyde i mens jeg læser og han sidder og gamer. Det bliver smadder hyggeligt. Og mange tak 😀

 4. Fantasy inspireret ASMR og white noise? Det lyder interessant, det skal jeg have set nærmere på! Elsker i øvrigt dine flotte puder. Rigtig god fornøjelse med læsningen 🙂

 5. Jeg synes det er så rart, skal helst have et eller andet om mig, så der ikke bare er stille og der er vildt mange gode at finde. Jeg er også vild med dem, de er alle tre fra FairyLoot bokse, jeg har fået igennem tiden og de passer så fint sammen. 🙂

 6. Helt vildt, jeg er også taknemmelig for begge dele 😉 Det er faktisk meget hyggeligt, at selv om vi laver helt forskellige ting i disse timer, så kan vi stadig være sammen 😀

 7. Det er da heldigvis meget let, at få fingrene i pæne tæpper. 😀
  Åååååh, hils Kaz! Jeg ville sådan ønske, at jeg stadig havde bøgerne til gode :')

 8. Ja, jeg kunne altid tage dem der ligger nede under sofaen, men dovenskab 😉
  Jeg forstår godt hvorfor folk kan lide ham, jeg er vild med ham og resten af holdet! <3

 9. Hahahaha, ja dét er vist dovenskab 😛

  IKR? Fantastiske bøger, altså! Jeg kan stadigvæk ikke helt komme over, hvor væk jeg var i dem. <3

 10. Hvor er du altså vild! Både hvad angår vågen tid og hvor meget, du får læst. Rigtig god fornøjelse med resten af læsningen i dag 🙂

 11. Jeg var godt nok heller ikke mange ører værd, da jeg gik i seng, var helt færdig, haha. Men jeg har nydt læsedøgnet så meget og kan mærke hvor meget jeg har savnet at deltage de sidste par gange 🙂

 12. Tusind tak! 😀 Ja, jeg har fået læst lidt mere end jeg selv regnede med, at jeg ville kunne nå, nu hvor jeg ikke kan læse alle 24 timer. Men det har bare været dejligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.