Battles & Galaxies | FairyLoot Unboxing #1

 
Jeg har faktisk haft et abonnement på FairyLoots bokse i rigtig lang tid, men jeg har aldrig rigtig lavet en unboxing på bloggen før. Det vil jeg gerne lave om på, for jeg er faktisk meget stor fan af FairyLoot og deres bokse, og jeg glæder mig hver måned til denne lille gave fra mig til mig selv kommer med posten. Jeg ved godt, at der efterhånden findes helt ufatteligt mange book subscriptions, men min favorit har altid været FairyLoot, hvor jeg synes jeg får virkelig meget for mine penge, og det er altid varieret indhold, nogle gange helt uventede goodies og altid af virkelig god kvalitet. For ikke at tale om bøgerne. Der er nok mange, der mener at den slags bokse er lidt for meget forbrug, ting man ikke nødvendigvis har brug for og for det meste vil jeg give disse kritikere ret. For mig har der dog været langt imellem disse genstande, og det er meget sjældent, at jeg åbner en boks og finder noget, jeg ikke kan forestille mig at bruge. Du kan læse meget mere om FairyLoot her.
Nok om det, der her indlæg skal handle om November 2018 boksen. Temaet var “Battles & Galaxies” og det er en af de få gange hvor boksen har indeholdt en sci-fi bog. Normalt kommer boksen med en ny YA fantasy udgivelse, og så vidt jeg ved, er det her kun anden gang, de har inkluderet en sci-fi roman. Jeg gættede ret lang tid i forvejen, men det har ikke gjort mig mindre spændt. Jeg linker til alle skaberne af boksens indhold, men intet i dette indlæg er sponsoreret!
Det første jeg fik fat i, da jeg åbnede boksen, er også det, der er grunden til at boksen virkelig duftede godt. Det ærgrer mig ret meget, at jeg ikke har adgang til et badekar, for jeg vil så gerne se hvordan denne her “galakse bath bomb” ser ud. Den er lavet af Little Heart Gifts og duften er “starburst scent”. Jeg er ikke sikker på, hvad det præcis er, men uanset hvad det er, så dufter det himmelsk og så er den så pæn at se på. Jeg tror dog, jeg må finde en lille pose at putte den i, for som man kan se på billedet, og på de andre billeder, så drysser den en smule og jeg har velduftende støv ud over det hele nu.
 
Det næste, jeg fik fat i er et pascover designet af FairyLoot selv. Designet er enkelt, men noget så yndigt og jeg har allerede puttet mit pas ind i det. Jeg har længe været på udkig efter et omslag til mit pas og jeg kan virkelig godt lide det her, selv om det er lidt for stort til mit pas. Heldigvis sidder omslaget stramt om passet, det er blot lidt for stort i højden. Det enkelte sølvfarvede design på det sorte omslag er så fint lavet med planeter og stjerner og jeg er imponeret over hvor vellavet det her. Det her er helt klart et af mine yndlingsting i boksen.
 
Det næste i boksen er dette juleophæng i træ med et parafraseret citat af Shakespeare på. Citatet er fra skuespillet Julius Cæsar og har desuden også inspireret den originale amerikanske titel på John Greens roman En flænge i himlen (org. The Fault in Our Stars). Det er en ret enkel lille ting, men jeg synes den er så fin og jeg kommer sikkert til at hænge den på mit lille mini-juletræ, hvor jeg plejer at lægge adventspakker under. Designet er lavet af Catarina’s Book Designs.
 
I en lille æske fandt jeg et sæt på hele fire coasters, alle sammen med citater fra Marissa Meyers Lunar Chronicles. Det er ikke første gang, at FairyLoot har inkluderet coasters i deres bokse og  med min efterhånden ret store samling af krus, er jeg kun glad for at få flere af dem. Desuden danner disse fire en form for samlet billede, hvis man ligger dem i rækkefølge under hinanden. Da jeg uden tvivl er fan af serien, er jeg ret vild med disse coasters, og jeg kan især godt lide, at de ikke er ens, selv om de er designet i samme stil. Alle fire er designet af Miss Phi, hvilket var en af de ting, de havde teaset på forhånd. Jeg finder det lidt sjovt, at tre af citaterne handler om hovedpersonen, “hun et eller andet”, men den første har nok det mest benyttede citat fra bog et, og selv om det er et flot citat, ville jeg gerne have set at de på det punkt også var ens. Når det er sagt, så er jeg bestemt glad for hele sættet og kommer uden tvivl til at bruge dem.
 
Det næste, jeg fik fat i, er en stofpose med nok det mest fantastiske, jeg har fået i en bogboks til dags dato. Nemlig et sæt genanvendelige sugerør i metal. Ikke alene er de så flotte at se på med deres metalliske regnbuefarver, de har også begge to en lille indgravering på i toppen. Jeg har forsøgt at tage et billede af det, men på det ubøjede står der “shine bright” og på det bøjede står der “reach for the stars”. Jeg kan godt lide, at der er to muligheder, og i det hele taget synes jeg, at det er en awesome ting at få med. Jeg vil rigtig gerne holde op med at bruge plastiksugerør af den slags man altid smider ud, og selv om min kæreste og jeg har en mindre samling af genanvendelige plastiksugerør (okay, det var faktisk hans først), så har jeg mega optur over disse to og at kunne tilføje dem til samlingen. Desuden fulgte der en børste med til at rengøre dem, hvilket er så gennemført. Sugerørene er designet af FairyLoot.
Det virkede som om jeg kunne blive ved med at hive ting op af boksen, og det næste jeg fik fat i var dette strygemærke. Det enkle sort-hvid design er lavet af KDP Letters og citatet er fra Pierce Browns Red Rising. De tidligere strygemærker, jeg har fået fra FairyLoot, har jeg alle sammet sat fast på mit DIY-omslag til den notesbog, jeg bruger til min bullet journal og der kommer dette mærke også til at leve. Jeg er vild med citatet, der er rimelig badass, og minder mig om hovedpersonens vilde historie.
 
Det sidste, jeg fik fat i, inden jeg nåede til bogen, er muligvis min yndlingsting i boksen foruden sugerørene. Denne latterligt smukke tote bag bærer et citat fra Amy Kaufmann og Jay Kristoffs Illuminae, en bog, jeg stadig er vild med. Hvis jeg husker rigtigt, er det rumskibet Aiden, der siger dette, men selv hvis det er forkert, er det et vidunderligt citat. Og jeg er vild med at posen er lilla, som er min yndlingsfarve. Der er så mange fine detaljer på og for mig at se, kan man godt se, at den er designet af Evie Seo, af hvem jeg har en del designs af, primært på krus. 
Og endelig er vi nået til bogen. Som jeg havde gættet, var Novembers bog Skyward af Brandon Sanderson. Manden har efterhånden skrevet helt vildt mange bøger, og det er langt fra dem alle, jeg har læst. Men jeg glæder mig så meget til denne her bog, der lyder så cool. Fordi jeg bor i Danmark, har jeg fået UK udgaven af bogen, som har eksklusive gule farvede sider. US-udgaven, som alle i USA har fået, er i stedet signeret af Brandon Sanderson (jeg kan ikke huske om bogen selv er signeret, eller om det er en signeret book plate (et klistermærke) man kan sætte ind i bogen). Jeg kan tydeligt huske, at mange blev sure over denne forskel, måske især fordi de ikke ville få den udgave af bogen de ville have, men som FairyLoot selv forklarede, så handlede det dels om hvor travlt Sanderson har, men især om udgivelsesrestriktioner fra den amerikanske udgiver. Selv er jeg helt vildt glad for, at jeg fik udgaven med farvede sider, også før jeg opdagede, at den havde gule sider. Hvis man kan huske mit indlæg om min kærlighed til farvede sider, så vil man kunne huske, at jeg ønskede mig en bog med gule sider – og det har jeg så nu. Det er sådan en flot, frisk farve, og jeg ender nok med at vende den med bogryggen indad på min reol, så jeg kan vende den gule farve udad.
Om bogen: 
Defeated, crushed, and driven almost to extinction, the remnants of the human race are trapped on a planet that is constantly attacked by mysterious alien starfighters. Spensa, a teenage girl living among them, longs to be a pilot. When she discovers the wreckage of an ancient ship, she realizes this dream might be possible—assuming she can repair the ship, navigate flight school, and (perhaps most importantly) persuade the strange machine to help her. Because this ship, uniquely, appears to have a soul. — fra Goodreads.
Som en lille ekstra goodie, har alle modtagere af boksen fået dette flotte artprint, hvorpå der er et link til en gratis download af en spændende ny YA sci-fi ebog, Atlas Fallen af Jessica Pierce, som jeg glæder mig til at læse.
Alt i alt er jeg mere end bare tilfreds med boksen. Den levede fuldt ud op til mine forventninger og oversteg dem på flere punkter. Jeg elsker allerede muleposen, og overvejer at lave den om til et pudebetræk, så jeg kan have den på display i sofaen. Og jeg er vild med sugerørene, pascoveret og coaster-sættet.
Hvilken en af tingene var du mest vild med? Hvad er din holdning til book subscription bokse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.