BogForum 2018 – Bookhaul

Reklame. Jeg havde presseadgang til BogForum. Det betyder at jeg har fået partoutbillet til adgang til messens tre dage. Resten har jeg selv stået for. Og bøgerne i dette indlæg har jeg selv købt.

En stor del af BogForum er naturligvis bogkøb og i denne her vlog fremviser jeg de bøger, jeg fik med hjem fra årets messe, plus nogle andre boglige goodies. Det er længe siden jeg sidst har lavet et vlog-indlæg og jeg tror, jeg vil se mig om efter et nyt redigeringsprogram, da det jeg har irriterer mig grænseløst. Jeg regner med at bringe flere vlogs til bloggen og gøre mere ud af min YouTube kanal til næste år, så der kommer nok et redesign af thumbnails, intro/outtro og hvad jeg ellers kan finde på i forbindelse med et nyt design til bloggen. 

Fik I noget spændende med hjem fra årets messe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.