“Books to the ceiling, Books to the sky, My pile of books is a mile high.” | Januar læseliste

 
Titelcitatet er af Arnold Lobel.  
*reklame. indlægget indeholder anmeldereksemplarer fra forlagene Facet, Ulven og Uglen og Tværveje.
Jeg vil forsøge mig med at lave månedlige læselister i år. De kommer til at variere rigtig meget, for hvis der ligger et læsemaraton eller et andet event i samme måned, så vil den læseliste selvfølgelig påvirke min månedlige læseliste. Men i januar skal jeg ikke deltage i noget og faktisk skal jeg generelt ikke ret meget, udover måske et Silent Reading Party senere på måneden. Derfor er min læseliste ret lang, nok alt for lang, men det er fordi jeg stadig er humørlæser og jeg vil hellere lave læselisten lidt for lang og ikke nå dem alle, end lave en der er perfekt længde, som jeg ender med slet ikke at være i humør til. Jeg vil ikke sidde og skrive en hel masse om hver eneste af de bøger, jeg sat sat på min liste, for jeg har en plan om at alle de bøger, der kommer på mine læselister skal anmeldelse her på bloggen. Men måske kunne jeg gøre det til en vane at linke til den pågældende bog på Goodreads?
Hvorom alting er, så er der den liste af bøger, jeg har fundet frem til januar. den bærer præg af de læsemål, jeg omtale i mit indlæg tidligere på ugen, og måske nok også sammensat decideret efter det. Således har jeg valgt at en del af mine læseliste er et udvalg af Little Black Classics og jeg normalt ville jeg vælge en del bøger fra mine egne hylder derudover, men jeg har en del bibliotekslån, jeg skal have læst inden jeg skal aflevere dem igen, enten digitalt eller fysisk. Desuden har jeg også sat de tre bøger, jeg gik i gang med inden nytår på min liste. Min læseliste for januar ser således ud.
Biblioteksbøger:
 • Vicious (Villains #1) af V. E. Schwab.
 • Vent på mig (Wait For You #1) af Jennifer L. Armentrout.
 • Bliv hos mig (Wait For You #2) af Jennifer L. Armentrout.
 • Den bøjede mønt (De ualmindelige #1) af Jennifer Bell, lydbog.
 • Blue Lily, Lily Blue (The Raven Cycle #3) af Maggie Steifvater, lydbog.
 • Sea Witch (Sea Witch #1) af Sarah Henning, ebog.

Egne bøger:

 • Fyrtårnet* af Nikolaj Johansen.
 • Elleskudt* af Signe Fahl.
 • Everless (Everless #1) af Sara Holland.
 • Even the Darkest Star (Even the Darkest Star #1) af Heather Fawcett.
 • The Unbecoming of Mara Dyer (Mara Dyer #1) af Michelle Hodkin.

Little Black Classics:

 • Flush af Virginia Woolf.
 • White Nights af Fyodor Dostoyevsky.
 • To Be Read at Dusk af Charles Dickens.
 • On the Beach at Night Alone af Walt Whitman.
 • A terrible beauty is born af W. B. Yeats.

Hvilke bøger planlægger du at læse i januar? Ville du være interesseret i, hvis jeg linkede til bøgerne på min læseliste på Goodreads, eller er det bedre hvis jeg skriver kort om alle bøgerne her?

Comments

 1. Ambitiøst. Jeg håber også at få læst Everless i januar. I det hele taget er min plan for året, at jeg skal have læst flere af mine FairyLoot-bøger, så de ikke bare står ulæste på hylderne.

 2. Jeg er også begyndt at fortryde mit overmod lidt (meget). Det er præcis samme mål jeg har, det gik op for mig at det var ret få, jeg har fået læst og det irriterede mig at have dem stående ulæst.

  Tak for kommentaren! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.