Dragons | FairyLoot Unboxing #2

Endelig er jeg klar med en ny unboxing. Jeg kunne ikke nå at hente pakken inden jul på grund af arbejdstider og whatnot, så jeg fik faktisk først hentet FairyLoots december box i går eftermiddags. Ventetiden har været ret lang, for jeg har glædet mig helt vildt meget til denne her boks. Temaet er nemlig “drager” og det er nærmest helt perfekt jo. Jeg elsker drager og der er nærmest ikke noget, der er mere fantasy end drager. Det er måske en af det mest spændende temaer længe. Du kan læse meget mere om FairyLoot her.
Det første, jeg fik taget ud af boksen var en lille sort æske med FairyLoots logo på. Og inden i er nok det flotteste, jeg har fået i en boks. En dragehalskæde med vinger, der lyser i mørke. De er lavet på samme måde som de stjerner, jeg havde overalt i loftet som barn og jeg er så hyped over den her halskæde, at man skulle tro det var løgn. Jeg synes den er virkelig flot lavet, designet af FairyLoot er så lækkert, og samtidig har kæden en dejlig længde og den er ikke ubehageligt tung. Jeg tog den på med det samme, og faktisk glemte jeg at tage den af igen, da jeg tog de første billeder af hele indholdet.
Det næste, jeg fik fat i, var lidt forvirrende til at starte med. Det her pin flag er til gengæld gået hen og er blevet en af mine yndlingsting i boksen. Det kan godt være den er blank, og ikke særlig spændende i farven, men det er sådan en god ide. Jeg har allerede taget mit i brug til en del pins og badges, og det kommer til at pynte fint på min bogreol i fremtiden. At den er blank er faktisk godt tænkt at FairyLoot, for det gør at de ting, man hænger på det ikke tager fokus fra et eller andet design og det går ikke hen og bliver for rodet. Og det er vildt dejlig kvalitet, det er ret tykt og holdbart, hvilket er rart for så er jeg ikke så bange for at stoffet går i stykker fra alle nålene.
Den næste ting jeg fandt, havde de fortalt om på forhånd, og det er en ny 6 måneders Reading Journal designet af FictionTea Designs og Blanca Designs. Det er anden gang de inkluderer en Reading Journal, men da min boks fra dengang var vildt lang tid undervejs, røg retur på grund af fejl fra Bring og manglende levering og generelt kaos, nåede jeg først at få boksen længe efter den var “gået i gang” så jeg valgte at gemme de forskellige citat-baserede art prints. Denne her gang er jeg dog gået i gang med at bruge den og egentlig synes jeg den er meget fin. Det er begrænset hvad der er i den, det er lavet til at man kan holde styr på hvad man læser og ikke meget andet. Jeg savner en side til at læse ens læseliste for hver måned, men det var til at komme uden om. Da jeg bruger Goodreads vildt meget til at holde styr på min læsning, er jeg ikke sikker på hvor meget brug for jeg har for at skrive det i en Reading Journal, det plejer jeg at bruge min Bullet Journal til. Til gengæld er jeg ovenud vild med de forskellige art prints i denne her bog. Igen er de baseret på citater, om drager naturligvis, og det inkluderer rigtig mange af de bøger/serier/fandoms, jeg var lidt skuffet over ikke virkede til at være inkluderet i boksen. Så mega fedt!
FairyLoot er som noget nyt begyndt at inkludere samlekort i form af tarotkort i deres bokse. Jeg kan huske, at den fandom, der vandt afstemningen om at være den første, er A Court of Thorns and Roses af Sarah J. Maas, men da der ikke nogen steder står hvem de to karakterer er, har jeg virkelig ingen anelse om det. Jeg synes ideen er fin, selv om det kommer til at tage lang tid at samle et helt sæt. Til gengæld er jeg overhovedet ikke vild med størrelsen, de er nemlig meget store, større end de ser ud på et billede, og jeg ved ikke rigtig, hvor jeg skal gøre af dem. De er nok mest til udstilling, men så er det svært, når man ikke ved hvem de forskellige karakterer er.
FairyLoot havde afsløret, at denne her boks ville indeholde to bøger, den ene er et forhåndseksemplar af en bog, der først udkommer til sommer. Bogen hedder The Storm Crow af Kalyn Josephson og den lyder spændende. Jeg kendte den slet ikke i forvejen, men jeg glæder mig til at læse den. Den har dog en trigger warning for depression, hvilket jeg lige vil videregive her også.
Om bogen:
In the tropical kingdom of Rhodaire, magical, elemental Crows are part of every aspect of life…until the Illucian empire invades, destroying everything.
That terrible night has thrown Princess Anthia into a deep depression. Her sister Caliza is busy running the kingdom after their mother’s death, but all Thia can do is think of all she has lost.
But when Caliza is forced to agree to a marriage between Thia and the crown prince of Illucia, Thia is finally spurred into action. And after stumbling upon a hidden Crow egg in the rubble of a rookery, she and her sister devise a dangerous plan to hatch the egg in secret and get back what was taken from them.
Dernæst fandt jeg et dobbeltsidet art print, som jeg egentlig ikke er fan af. Det irriterer mig lidt, at det er dobbeltsidet, for jeg ville ikke vide, hvad jeg skulle vende ud af, hvis ikke det var fordi jeg ikke rigtig ved hvem der er på den ene side. Så Toothless fra How to Train Your Dragon vinder helt sikkert. I det hele taget har jeg det lidt med karakter-baseret art prints som jeg har det med de der tarot kort. Ofte er det for besværligt at finde ud af, hvem der er på, og jeg kan ikke se, hvad jeg skal bruge dem til, hvis det ikke lige er noget, jeg vil have på min bogreol eller måske bruge til Bookstagram-billeder.
Endelig, som det sidste inden selve bogen, var en af de ting, som de havde teaset fra starten af og som jeg virkelig, virkelig glædede mig til. Et book sleeve, som jeg efterhånden har rigtig mange af og som jeg er stor fan af at bruge. Designet er tegnet af Sweet Sequels, der har en ret unik stil, som jeg synes er så fin. Motivet er naturligvis fra Harry Potter og mere specifikt fra den sidste bog, hvor Harry, Rom og Hermione flygter fra Gringotts banken på ryggen af en drage. Citatet er “” og jeg kunne seriøst kigge på det her design hele tiden. Jeg ender sikkert med en dag at have det stående fremme på min bogreol frem for at bruge det (jeg har nok cirka 10 andre), for det er simpelthen så flot og jeg er vild med det!
Og så til bogen. Jeg havde ret meget gættet hvilken bog det var på forhånd, men altså en bog med drager, så er jeg allerede ret interesseret. Desuden giver bagsideteksten mig en fornemmelse af Six of Crows af Leigh Bardugo og jeg er så klar på en god “heist story”. Jeg må dog indrømme, at jeg virkelig ikke er fan af det her cover, som er et eksklusivt design til FairyLoot-udgaven. Da jeg så det oprindelige cover, blev jeg lidt skuffet, for det er meget pænere. Det er selve teksten, der bare irriterer mig rigtig meget, jeg kan slet ikke lide den store skrift og den røde farve. Men nok om det, jeg er sikker på at bogen nok skal være god alligevel.
Om bogen:
In Sky Hawkins’s family, leading your first heist is a major milestone–even more so than learning to talk, walk, or do long division. It’s a chance to gain power and acceptance within your family, and within society. But stealing your first treasure can be complicated, especially when you’re a wyvern–a human capable of turning into a dragon.
Embarking on a life of crime is never easy, and Sky discovers secrets about her mother, who recently went missing, the real reason her boyfriend broke up with her, and a valuable jewel that could restore her family’s wealth and rank in their community.
With a handpicked crew by her side, Sky knows she has everything she needs to complete her first heist, and get her boyfriend and mother back in the process. But then she uncovers a dark truth about were-dragon society–a truth more valuable and dangerous than gold or jewels could ever be.
Alt i alt er jeg virkelig glad for boksens indhold. Jeg er især helt vild med halskæden og bogposen, men også pin flaget er virkelig fedt. Boksen skulle også indeholde et sæt Game of Thrones-inspireret magnetiske bogmærker, som desværre ikke blev pakket i alle boksene. FairyLoot sendte dog hurtigt en mail om at de ville blive eftersendt så hurtigt som muligt efter jul og nytår. Jeg glæder mig så meget til at se dem! Jeg er spændt på at læse begge bøger. Hele boksen er gennemført og jeg var glad for at se at mange af de drager, jeg savnede, er repræsenteret i min Reading Journal.
Hvad synes du om december måneds bog, Fire and Heist?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.