Unbreakable Bonds | FairyLoot Unboxing #3

Så er det endnu en gang tid til at udpakke en ny FairyLoot boks. For en gangs skyld har jeg fået min ret tidligt, så indlægget faktisk kommer op i samme måned som boksen er sendt, jeg ved ikke hvorfor det er gået så hurtigt den her gang. Faktisk har jeg haft meget blandede oplevelser med leveringen af boksene tidligere og derfor bliver jeg altid ret glad, når det går hurtigt. I januar var temaet “Unkbreakable Bonds” og i deres afsløring teasede de blandt andet Lord of the Rings, The Raven Cycle og Six of Crows inspireret book swag, så jeg har været rigtig spændt på at boksen skulle komme. Og uden mere udenomssnak, så vil jeg gå videre til indholdet af boksen. Som altid kan man læse meget mere om FairyLoot på deres hjemmeside her.

Det første, jeg tog ud af boksen var et duftlys, som er lavet af Geeky Clean. Jeg kender dem mest fra deres personlig pleje produkter (tidligere har FairyLoot sendt læbepomade, bodylotion og sådan fra dem af), så jeg var ikke helt overrasket over at lyset dufter meget friskt. Lyset er inspireret af Will Herondale og Jem Carstairs fra Cassandra Clares The Infernal Devices trilogi. Det er faktisk de eneste af hendes bøger, som jeg ejer og som jeg godt kan lide, så jeg synes det er ret heldigt. Desuden passer det virkelig godt til temaet, for som jeg husker det, har de to et virkelig ubrydeligt venskab. Duften er “white tea and sweet sage” og som sagt dufter det meget frisk, så jeg tror at teen kommer mere frem når man tænder det. Jeg glæder mig i hvert fald til at bruge det, jeg har efterhånden en stor samling af duftlys fra FairyLoot og jeg er vild med dem.

Det næste er jeg helt vild med, og det er en salted caramel hot chocolate. Det krævede lidt at få tinbeholderen åben, især fordi det viste sig at kakaopulveret ikke er i en pose inden i og jeg helst ikke vil spilde noget. Men jeg kan love for at det dufter himmelsk! Det er også ret lækkert, at det er varm kakao, der er med denne her gang, for det er ofte te og selv om jeg er absolut tedrikker, så er det rart med lidt afveksling. Kakaoen er fra The Tea Leaf Company og er inspireret af Lia og Pauline fra The Remnant Chronicles af Mary E. Pearson, som jeg ikke har læst endnu. Men kakaoen er jeg virkelig spændt på at prøvesmage!

Herefter fik jeg fat i en læbepomade og det er perfekt til årstiden. Jeg bruger dem næsten altid og derfor er jeg ret glad for at have fået endnu en. Denne læbepomade dufter af mint og lavendel og er kreeret af Book and Nook. Karaktererne på den er Jules og Arsinoe fra Three Dark Crows af Kendare Blake, som stadig står op min læseliste. Jeg forudser, at det her er noget jeg vil få brugt ret meget i den nærmeste fremtid.

Jeg blev så glad, da jeg hev det her bogmærke i træ op af kassen. Det er tredje gang at der er sådan et bogmærke med fra Ink and Wonder Designs og anden gang at det er Lord of the Rings inspireret. På nuværende tidspunkt er der nok ikke nogen, der er i tvivl om, at det er min absolut yndlingsbog og jeg var ret spændt på hvilket produkt, der ville være centreret omkring den. Et bogmærke er helt perfekt for mig, jeg har en stor samling på trods af at jeg har ryddet gevaldigt op i dem, og de her er så god kvalitet og samtidig super flotte, at jeg ville ønske det ikke var så dyrt at få dem sendt fra Australien. Citatet er taget fra filmen The Two Towers, og normalt ville det irritere mig, men for det første er det en vidunderlig tanke og jeg har set så mange interview med Sean Astin og de andre skuespillere hvor de fortolker den replik og hvad de mener det dækker over, og det er faktisk rigtig meget af det samme som jeg skrev speciale om. Så måske er det et filmcitat, men det er bestemt også central i bøgerne og jeg er vild med det.

Dernæst fandt jeg det Six of Crows-inspirerede swag og jeg er ret overrasket over valget. Det er et hårbånd, og det undrer mig lidt at de har valgt det. Men det er super flot, med små genstande der repræsenterer hver af de 6 Crows. Det er designet af Fictiontea Designs og det er så fint lavet, og godt syet, at jeg er ret ked af at det bliver svært for mig at bruge. Det er nemlig lavet af noget meget glat stof og nu har jeg prøvet det flere gange og enten sætter jeg det helt forkert, for jeg er nødt til at sætte det fast med hårnåle for at det ikke bare glider af mit hår igen efter få minutter. Jeg har ret fint og glat hår, så det kan også være derfor, men det ærgrer mig ret meget. Jeg er endda stor fan af denne her type af hårbånd og har en lille håndfuld, men det er generelt et problem for mig, dog ikke så slemt som det her. Jeg regner bestemt med at bruge det, jeg skal bare lige regne ud, hvordan jeg gør det bedst først. Så hvis nogen har tips omkring den slags hårbånd, så er jeg lutter øre!

Okay, så måske det i boksen, udover bogen, som jeg var mest spændt på, var det pudebetræk, de havde afsløret. Især fordi det er et dobbeltsidet et, så der er to forskellige designs hvor der normalt er det samme på begge sider. Og jeg har meget blandede følelser omkring det. Designet er inspireret af The Raven Cycle af Maggie Stiefvater og på den ene side har vi det her helt vildt flotte design af de fem hovedpersoner, Blue Sargent og de fire Ravnedrenge, Gansey, Ronan, Noah og Adam. Jeg er vild med den måde de er tegnet på og det passer så godt til den måde, jeg ser dem på. Den side er designet af Monolimeart. På den anden side har vi så et design af KDP Letters, og et ret brugt citat fra serien, “The trees speak latin” som virkelig må forvirre ikke-kendere, i hvert fald havde jeg svært ved at forklare min kæreste det. Det passer rigtig godt til serien, men jeg havde lidt håbet på et nyt citat. Når det så er sagt, så er det mest farverne, der skuffer mig ved det her design. Det hele er sort, grå og nuancer af gylden brun og ærligt talt så synes jeg at det er ret kedeligt og ville ønske der var flere farver og magi over det. Det er så smukt lavet, men jeg vil uden tvivl vælge at vende den anden side med karaktererne ud af, for den side er ganske enkelt skøn. Jeg glæder mig til at føje det til min voksende samling af boglige puder, så snart jeg finder en der passer i størrelsen.

Igen i denne her måned har FairyLoot inkluderet 2 nye karakter-baserede tarotkort, også fra A Court of Thorns and Roses af Sarah J. Maas. Jeg tror nok, de har sagt at der kommer en ny bog eller serie fra næste måned og at de på den måde skifter hver anden måned. Det gør mig ikke så meget, men jeg er stadig ikke helt solgt på størrelsen af kortene og det faktum, at det kan være svært at huske, hvem der er på kortene. Disse to er Feyre og Azriel, og sidste måned var Amren og Cassian, hvilket jeg ikke vidste, men de har skrevet det på spoilerkortet denne gang, hvilket jeg synes er super fedt. Jeg glæder mig til at se hvem de bringer i fremtidige bokse, og tror måske, jeg vil skrive navnene på karaktererne i bunden i det ene hjørne, så jeg ikke glemmer det.

Og så er vi endelig nået til bogen. Jeg havde gættet det på forhånd, men jeg er aldrig 100% sikker og hvis jeg havde ret, var det sådan set helt fint med mig. Det var nemlig en bog, jeg virkelig gerne vil have – og jeg havde ret. I første omgang blev jeg helt overrasket over at se, at den har farvede sider, det havde jeg nemlig glemt alt om. Jeg kan ikke helt besluttet mig for om det er en grå farve eller en meget grålig lavendel, men under alle omstændigheder, så passer den virkelig godt til coveret. Bogen i denne måneds boks er Circle of Shadows af Evelyn Skye og er den første i en ny serie af hende.

Om bogen:
Sora can move as silently as a ghost and hurl throwing stars with lethal accuracy. Her gemina, Daemon, can win any physical fight blindfolded and with an arm tied around his back. They are apprentice warriors of the Society of Taigas—marked by the gods to be trained in magic and the fighting arts to protect the kingdom of Kichona.
As their graduation approaches, Sora and Daemon look forward to proving themselves worthy of belonging in the elite group—but in a kingdom free of violence since the Blood Rift Rebellion many years ago, it’s been difficult to make their mark.
So when Sora and Daemon encounter a strange camp of mysterious soldiers while on a standard scouting mission, they decide the only thing to do to help their kingdom is to infiltrate the group. Taking this risk will change Sora’s life forever—and lead her on a mission of deception that may fool everyone she’s ever loved.

Jeg glæder mig virkelig til at læse denne her, Sora og de andre krigere lyder ganske enkelt for vilde og jeg er spændt på hvad deres eventyr indebærer. Jeg har hørt rigtig meget godt om Evelyn Skyes skrivestil, så det bliver spændende at se for mig selv.

Det var alt, der var i januar måneds boks og jeg må sige, at det er en af de bedste bokse, jeg har fået fra dem. Jeg kan se mig selv bruge alting i den, jeg er vild med designet på bogmærket, pudebetrækket og hårbåndet, mens både duftlyset og læbepomaden dufter skønt og jeg glæder mig til at bruge dem begge. For slet ikke at tale om den varme kakao, som helt sikkert bliver et hit her i de kommende kolde, måske snefyldte dage. Jeg tror, min favoritting enten er bogmærket, lyset eller pudebetrækket, men det er altid svært at vælge, især når det er en så gennemført boks som denne.

Hvilken genstand i boksen synes du, var den bedste? Skal Circle of Shadows på din liste over bøger du vil læse (eller er den det allerede)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.