“Though, February is short, it is filled with lots of love and sweet surprises.” | Februar tilbageblik

Titelcitat af Charmaine J Forde.
reklame: billedet indeholder anmeldereksemplarer fra People’s Press og Forlaget Facet.

Årets korteste måned er snart ved at være slut, og jeg forstår slet ikke hvor dagene er blevet af. Men jeg ved godt, hvad jeg har brugt tiden på. Jeg har læst rigtig meget i februar og jeg bliver nødt til at understrege to ting, før folk går helt amok. For det første: jeg læser meget hurtigt. I gymnasiet fik jeg det testet og jeg læser væsentligt hurtigere end gennemsnittet. Og for det andet: jeg har ikke meget andet at lave. Mens mine tanker hele tiden kredser om jobsøgningen og jeg endnu en gang i denne her uge har søgt nogle virkelig spændende jobs, som jeg enormt gerne vil have, så er summa sumarum altså at jeg stadig er uden arbejde nu hvor vi går over i marts.
Men jeg har da også lavet noget andet end at læse. Lidt i hvert fald. I februar har jeg:

… deltaget i online kurser på Skillshare omkring flatlay-tips, syning, WordPress og lignende.

… forsøget at få gang i en god rytme med Duolingo, dog uden større held.
… set rigtig meget Counter-Strike: Global Offensive. Der er gang i Majoren, den første i år. Det kan vel sammenlignes med en grand slam i tennis eller noget lignende. Det er stor og jeg kan få hele dage til at gå med at se forskellige hold spille. Det er play-offs her i weekenden, og imorgen skal mit hold spille kvartfinale. Jeg glæder mig!

… fejret min svigermors fødselsdag med en hyggelig middag på Bone’s.

… holdt forsinket Valentinsdag med min kæreste.

… nydt den kommende sol og de varmere temperature, selv om det er lige lovlig tidligt.

… måtte jeg skuffende konstatere at min forudbestilling af On the Come Up af Angie Thomas ikke engang kunne afsendes. Så jeg fik pengene igen og bestilte den prompte fra samme sted til 2/3 af den første pris. Nu venter jeg på den igen, denne gang er den da i det mindste blevet afsendt!

… omorganiseret mine store reoler endnu en gang, denne gang i regnbuestil og jeg er vild med det.

… lånt mange bøger på biblioteket.

… spillet rigtig meget Pokémon GO og været ude at gå i den forbindelse.

… startet en større digital flytning. Meget mere om det inden længe!

… begyndt at udtænke en måde at lave diy-smudsomslag til nogle af mine Wordswords Editions, da de er meget sorte og der er mange (mange!) af dem.

… arbejdet på min Read the Inkworld læseudfordring, som snart er færdig og klar.

… forsøgt at genfinde gejsten i jobsøgningen.

… men til gengæld fundet masser af glæde ved at blogge igen.

Selvfølgelig skal indlægge handle om bøgerne, jeg læste i februar. Ved optælling har jeg fundet ud af at jeg har læst 24 bøger i løbet af februar. Det er næsten en bog om dagen og jeg er ærligt talt selv overrasket over det. Jeg har læst 16 bøger fra mine egne hylder, deriblandt 4 anmeldereksemplarer. Derudover har jeg læst 3 digitale anmeldereksemplarer fra NetGalley, og 3 lydbøger hos enten Mofibo eller Libby. Og så har jeg fået læst 2 bøger fra biblioteket. Det er en ret imponerende stak og jeg aner ikke, om jeg kan holde det niveau i næste måned. Fordi jeg har læst så mange, så vil jeg heller ikke sidde og gennemgå hver eneste af dem, for så ville det her indlæg blive alt for langt. I stedet for vil jeg sige, at man kan se frem til mine anmeldelser af størstedelen af dem i løbet af marts måned, og et par af titlerne har jeg allerede anmeldt.

Jeg har læst 5 serier færdig i februar, hvilket er langt over mit mål og næsten det, jeg havde sat mig for for hele året. Dog var den ene en genlæsning. Min genlæsning af den tredje og sidste bog i Cornelia Funkes Inkworld, Inkdeath færdiggjorde den serie og så har jeg færdiglæst 3 serier fra mine egne hylder og en, jeg har hørt som lydbøger hos Mofibo. Jeg har lavet en tracker over serier i min bullet journal, som jeg regner med at lave et indlæg om sidst på året, når vi kan se hvordan det er gået.

De 24 bøger betyder, at jeg har læst 43 bøger ud af mit mål på 100 bøger i min Goodreads udfordring og jeg har ikke besluttet mig for om jeg vil sætte målet op, eller bare se hvor meget jeg kan komme over det. Sammenlagt er det blevet til 7.821 sider, hvilket er vildt meget. Jeg har overvejende læst bøger af kvindelige forfattere i februar måned, hele 18 titler er det blevet til, og kun 6 af mandlige forfattere. Det har muligvis noget at gøre med de mange romance eller erotic romance bøger, jeg tog ned fra mine hylder eller med fra biblioteket i tiden omkring Valentinsdag. 

Apropos genrer, så fordeler de sig faktisk mere eller mindre jævnt. Jeg har nemlig læst 2 digtsamliner, 2 non-fiktion, 2 klassikere, 2 contemporary og 2 historiske romaner. Det blev til en enkelt biografi, 4 romance eller erotic romance og hele 9 fantasybøger. Det har også været en virkelig god læsemåned, hvor jeg er landet på en gennemsnitlig bedømmelse på 3,75 hjerter. Det er næsten lige så højt som mit gennemsnitlige bedømmelse over alle de bøger, jeg har bedømt på Goodreads siden før 2013. Jeg kan godt mærke, at det har været en god læsemåned, hvor jeg er gået fra den ene gode oplevelse til den næste, men der har også været nogle skuffelser imellem, som jeg havde svært ved at komme igennem.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med min læsning i februar, kan jeg overhovedet tillade mig andet end det? Men jeg er også glad for at det er gået så godt med at få blogget og selv om det til tider føles som om jeg står og plaprer i tomrum, så kan jeg se, at der er folk der følger med. Og jeg nyder at bruge min tid på bloggen, på at blive bedre til de bagvedliggende ting som kodning, fotografering, eksponering og søgeoptimering, sådan nogle nørdede ting. Februar har været en mærkelig måned, der til tider har føltes utroligt lang fordi jeg ikke energi har haft, men samtidig er forsvundet for mig mens jeg har været på det ene litterære eventyr efter det andet. Jeg glæder mig til forår, som er min yndlingsårstid, til solskinsdage, spirende blomster og mindre vinterovertøj.

Hvordan har din februar været?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.