Beast & Beauty | FairyLoot unboxing #4

FairyLoot er en UK baseret bog subscription boks, der hver måned sender en ny YA fantasy udgivelse og forskellige fandom-relaterede goodies. Jeg har modtaget boksen i snart to år, og jeg er stadig lige imponeret over bøgerne og kvaliteten af alting i boksen. Februarboksen blev først afsendt lige i de sidste dage i februar, så jeg kunne hente den i mandags. Mine forventninger til denne her bog er virkelig høje, for jeg elsker temaet. Hele boksen er centreret omkring eventyret om Skønheden og Udyret og er inspireret især af Disneyfilmen. Som sædvanlig kan man læse meget mere om FairyLoot på deres hjemmeside her.

Boksen var nærmest ved at gå op, da jeg hentede den og da jeg åbnede den, så jeg bestemt også hvorfor. Den er godt pakket og øverst fandt jeg den ene ting, jeg vidste, jeg ville finde, på forhånd. De havde nemlig afsløret, at der ville være et wall tapestry eller vægtæppe, I guess. Og det er enormt! Billedet her viser kun det ene hjørne, hvor man ser Belle og Udyret danse i den utroligt smukke balsal, som man ser på resten af tæppet. Det er så smukt, at jeg er ked af at det er næsten for stort. Jeg aner ikke, hvor jeg skal hænge det i øjeblikket, men jeg har foldet det og sat det på min reol ved siden af min symaskine, så jeg kan se på det. Jeg har en idé om, at hvis jeg en dag får mulighed for at lave en rigtig læsekrog, så vil jeg hænge det der. Det overraskede mig ret meget at finde ud af hvor blødt det er, alt for ofte er sådan nogle wall tapestries lavet af nærmest plastikagtigt stof, men det her er virkelig blødt og lækkert stof. Designet af desuden lavet af Sweet Sequels, som også designede det Harry Potter-inspirerede book sleeve, som var med i december boksen. Det her er en klar vinder hos mig, det er så flot og oser nærmest af Disney magi, og jeg prøver at få et billede af det hele på instagram på et tidspunkt.

Lige som vægtæppet, er dette også en helt ny ting fra FairyLoot, som de ikke har inkluderet før. Dette fineste drikkeglas, med låg og sugerør, er blevet en øjeblikkelig favorit for mig. Jeg tog det i brug allerede i går, og kan virkelig godt lide, at jeg ikke behøver været hunderæd for at vælte mit glas (selvfølgelig kan det godt spilde alligevel), men også at jeg kan tage det med udenfor eller lignende. Det er bare så praktisk, også når jeg sidder og læser. Imellem de to lag af plastik flyder der en masse guldglimmer, hvilket er en måske udnødvendig detalje, men absolut fin at se på og jeg kan godt lide det. På den ene side har Taratjah designet en gengivelse af The Enchanted Rose og på den anden side har KDP Letters lavet det flotteste gulddesign med det klassiske “Tale as Old as Time”.

Jeg var lidt forvirret omkring denne her, da jeg først så den. Det er endnu en ny ting fra FairyLoot og det er et trinket tray. En lille keramisk tallerken-lignende ting, men på størrelse med min håndflade, som man eksempelvis kan bruge til ens smykker. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal bruge den til endnu, lige nu har jeg lagt et par stykker af de få halskæder, jeg har i den og det ser faktisk ret fint ud. Men hvor jeg godt kan være lidt i tvivl om, hvad jeg skal bruge den til, så er jeg helt solgt på designet. Kombinationen af sort og denne bronze-agtige farve er helt perfekt og citatet er simpelthen så sjovt. Jeg kan ikke umiddelbart huske, at det er fra filmen, men da jeg kun har set den på dansk, kan det være et spørgsmål om oversættelse mere end noget andet. Designet er lavet af Drop and Give Me Nerdy, som jeg ikke havde hørt om før, men det her så simpelthen så fint. Og det er en god ide, det passer på en eller anden måde så godt til temaet.

Det næste, jeg fik fat på, var endnu en ret lille ting, men det er endnu en, der er gået rent ind. Det er en lille “roll-on” parfume inspireret af Mrs Potts. Duften er vanilje og hvid te, hvilket er en skøn kombination. Jeg prøvede den med det samme og den dufter så godt, når man tager den på. Den minder mig om aftente i sene nattetimer og bøger. Den er lavet af Little Heart Gifts og er både vegansk og har en ingrediens-liste tryk på siden af mærkatet, så man kan tjekke for allergier – hvilket er så vigtigt og altid irriterer mig, når det ikke er på de forskellige bad- eller makeup produkter.

Jeg vidste, at der ville være en pin i boksen, og hvad andet end den ikoniske rose? Jeg er vild med designet, der minder mig om de der blyindfattede ruder, som også ses i starten af Disneyfilmen, og det er sådan en fin lille detalje. Jeg har allerede sat den på mit pin banner fra en tidligere boks, men det er helt sikkert en, jeg kunne finde på at sætte på min nøglesnor til bogmesserne. Designet af lavet af IceyDesigns.

Næsten nederst i boksen var der også et art print, som forestiller Belle i hendes bibliotek. Jeg kan virkelig godt lide detaljerne omkring solskinnet, bogen og hele designet, men jeg har ikke rigtig noget at bruge det til. Jeg har rigtig mange forskellige art prints, men jeg hænger meget sjældent dem op, der kun har personer på. I min lejlighed hænger der en masse postkort og lignende, men jeg har prioriteret at hænge art prints med bogcitater op. Det her er dog så fint, og så meget mig, at jeg måske gør en undtagelse. Designet er lavet af Amaretta.

Inden jeg når til bogen, så er der selvfølgelig også denne måneds tarotkort. Disse to er de sidste, der er inspireret af A Court of Thorns and Roses serien af Sarah J. Maas og næste måned er det Six of Crows duologien af Leigh Bardugo. Personligt glæder jeg mig til skiftet, for jeg er mere fan af Bardugos serie end Maas’. Jeg kan ikke længere finde mine af de to første, men jeg ved, at de burde være et eller andet sted, jeg kan bare ikke finde dem i min kærestes lejlighed og måske har jeg bare glemt dem i min. Under alle omstændigheder er disse to henholdsvis Morrigan (Judgement) og Rhysand (Emperor), og da jeg ikke har læst serien færdig, er jeg ikke helt sikker på hvem Morrigan er. Men det er så flot. Som med de 4 foregående er disse designet af Emily Haynes.

Månedens bog var ikke nogen overraskelse for mig, da jeg havde hørt om bogen i forvejen. Men jeg har glædet mig så meget til at få den hjem alligevel, for det er en, jeg virkelig gerne vil læse. Bogen er A Curse so Dark and Lonely af Brigid Kemmerer, som er en moderne genfortælling af netop Skønheden og Udyret. FairyLoots udgave er eksklusiv til dem med en holografisk detalje på titlen og på bogryggen. Hvilket i parentes bemærket gjorde den rigtig svær at fotografere, men den er simpelthen utrolig flot og ser så pæn ud i min reol. Derudover har den et ribbon bogmærke, hvilket bare er sådan en fin detalje, og så er den i hardback, hvor bogen ellers kun udgives i paperback i UK. Desuden har bogens hovedperson ‘cerebral palsy’, på dansk enten cerebral parese eller spastisk lammelse og i interviewet med forfatteren fortæller hun blandt andet om, hvordan hun har researchet emnet og haft sensitivity readers med for at gøre repræsentationen præcis, hvilket jeg ganske enkelt elsker.

Om bogen:

Fall in love, break the curse.
It once seemed so easy to Prince Rhen, the heir to Emberfall. Cursed by a powerful enchantress to repeat the autumn of his eighteenth year over and over, he knew he could be saved if a girl fell for him. But that was before he learned that at the end of each autumn, he would turn into a vicious beast hell-bent on destruction. That was before he destroyed his castle, his family, and every last shred of hope.
Nothing has ever been easy for Harper Lacy. With her father long gone, her mother dying, and her brother barely holding their family together while constantly underestimating her because of her cerebral palsy, she learned to be tough enough to survive. But when she tries to save someone else on the streets of Washington, DC, she’s instead somehow sucked into Rhen’s cursed world.

Break the curse, save the kingdom.
A prince? A monster? A curse? Harper doesn’t know where she is or what to believe. But as she spends time with Rhen in this enchanted land, she begins to understand what’s at stake. And as Rhen realizes Harper is not just another girl to charm, his hope comes flooding back. But powerful forces are standing against Emberfall . . . and it will take more than a broken curse to save Harper, Rhen, and his people from utter ruin.

Alt i alt må jeg sige, at det her er en af mine absolutte yndlingsbokse fra FairyLoot i den tid, jeg har modtaget dem. Temaet var virkelig gennemført og jeg har så svært ved at vælge min favoritting. Jeg knuselsker koppen, parfumen er så skøn, vægtæppet er vidunderligt og så videre. En af de bedste bokse, de længe har lavet. Hvis du har lyst til at prøve en af deres bokse, så har jeg desværre ikke en promokode (men de findes). Vær dog opmærksom på at marts boksen “Favourites” allerede er udsolgt, og man derfor vil få april boksen “Dark Magic”. Personligt glæder jeg mig helt vildt til dem begge to!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.