OWLs Magical Readathon læseliste

Jeg kommer med min læseliste for april en smule tidligt. Mest fordi det hele er til et readathon, der løber over hele måneden og jeg vil gerne have den ud inden det går i gang. Så derfor har jeg for en gangs skyld lavet et videoindlæg, jeg har fundet et nyt program til at redigere mine videoer med, som jeg er blevet glad for og jeg har desuden brugt alt for mange timer på at lave engelske undertekster til videoen, sådan at dem, der støder på videoen på YouTube og ikke forstår dansk, stadig måske kan få noget ud af det. Jeg overvejede at lave videoen på engelsk, men jeg har faktisk altid været rigtig glad for at holde bloggen på dansk, så det blev der ikke noget af.

Min læseliste til OWLs Readathon er på 12 bøger, en til hvert fag, og jeg håber, I vil tjekke videoen ud.

Hvis man vil vide mere om OWLs Readathon, så kan man tjekke BookRoasts annonceringsvideo ud HER, man kan følge med på den officielle Twitter konto @MagicalReadathn HER, eller følge hashtagget #OWLsReadaton2019 på Instagram HER. Jeg har desuden også tilføjet readathon’et til min liste over læseudfordringer HER.

Hvis du skulle tage en af de 12 OWLs, hvilken en skulle det så være og hvad ville du læse?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.