Tag Tuesday: Spring has Sprung

Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg sidst har besvaret et tag her på bloggen, så det er da afgjort ved at være på tide. Jeg er for nylig blevet tagget i dette tag “Spring has Sprung” af Kirsten fra Læsehest med fantasy, og jeg kan nærmest ikke forestille mig et bedre tag her til april. Tagget er oprindeligt lavet af The Naughty Librarian på YouTube og spørgsmålene er derfor på engelsk.

1. Flowers
All the flowers we remember are blooming again. Pick a book that’s a fresh take on a retelling.

Til denne her må jeg gå med en ny bog, jeg for nylig har tilføjet til mit bibliotek. Det er The Boy Who Steals Houses af C. G. Drews, som er en genderbent, moderne genfortælling af eventyret om Guldlok. Det er jeg alligevel aldrig stødt på før og jeg synes det er så godt tænkt.

2. Cadbury Mini Eggs
Obviously the superior springtime candy of choice. Pick a book that you consider to be a sweet treat.

Nu kender jeg ikke de pågældende Cadbury æg, men jeg går ud fra at det er nogle chokoladeæg sådan påskeægsagtige? I hvert fald så faldt mine tanker på bøgerne om Peter Plys, der ganske enkelt var som slik at læse. Søde, hjertevarme og lidt barnlige på den gode måde.

3. Allergies
Seasonal allergies often make your eyes water. Pick a book that made you cry.

Den sidste bog, der fik mig til at græde var A Thousand Perfect Notes af C. G. Drews, der handler om en dreng, hvis mor tvinger ham til at spille klaver dag og nat, hele hans liv, men samtidig kører psykisk terror på ham, så han tror han er elendig og at han derfor ikke er noget værd overhovedet. Det var en hård historie at læse, men så god, så god!

4. Spring Cleaning
Out with the old and in with the new. Pick a book to unhaul.

Jeg har faktisk en stak bøger liggende, som jeg har planer om at skille mig af med næste gang jeg rydder lidt ud. Blandt andet de danske udgaver af En Ulykke Kommer Sjældent Alene, da jeg nu har alle 13 bøger på engelsk og egentlig ikke ser nogen grund til at beholde de danske oversættelser.

5. Spring Break
It’s the perfect time for an adventure. Pick a book involving a road trip. 

Umiddelbart er den eneste, jeg sådan lide kan komme i tanke om Paper Towns af John Green.

6. Mating Season
It’s that time of year in the animal kingdom to make some babies. Pick a book with some smutty delights.

Helt klart Dirty Rowdy Thing af Christina Lauren. Eller også måske Dømt ude af Elle Kennedy, der nok er den mest smutty af de fire bøger i den serie.

7. Rainbows
I just feel like Spring is made of freaking rainbows. Pick a book featuring an LGBTQ+ character(s).

Hvilken som helst bog? Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe af Benjamin Alire Sáenz, alt af Adam Silvera. Bare for at nævne nogen hurtigt.

8. Spring Awakening
This is one of my all-time favorite musicals even though it’s filled with completely dysfunctional characters. Pick a book that’s also filled with completely dysfunctional characters.

Umiddelbart har jeg ikke rigtig nogen idé om, hvad jeg ville sige her. Jeg er nemlig ikke helt sikker på, at jeg ved hvordan jeg skal kategorisere en dysfunktionel karakter.

9. In like a lion, out like a lamb
Pick a book series that didn’t get better as it progressed

The Mortal Instruments af Cassandra Clare. Jeg gav op halvvejs i bog 4, der orkede jeg virkelig ikke mere. Jeg gav også op på Wicked Lovely serien af Melissa Meyer, eller hvad den nu hedder. Nattens hus af P. C. og Kristen Cast er også en af dem.

10. Fun in the Sun
Tag some Friends!

Jeg vil gerne tagge Mette og Camilla hos Litteraterne, Marie fra Mariesen og Josefine fra Lushes Books. Og bare hvem som helst der ellers har lyst til at deltage.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.