Bloggerarrangement for ‘Og så drunker jeg..’

*reklame: jeg var inviteret af forlaget til arrangementet.

En tidlig lørdag morgen i slutningen af maj måned, steg jeg på toget i Odense med maven fuld af forventningsfulde sommerfugle. CarlsenPuls havde inviteret til en slags bloggerbrunch eller forfattermøde med Ditte Wiese i anledning af hendes nye bog Og så drukner jeg…, som vel er en af mine mest ventede udgivelser i lang tid. Faktisk lige siden jeg læste hendes første bog. Det var da heller ikke uden følelser i stemmen, at der blev snakket længe og godt og bredt om bogen, men det kommer jeg tilbage til.

Jeg har ikke selv været til et arrangement hos Carlsen før, så jeg var først lidt optaget af at se mig omkring. Jeg synes altid, man bliver så glad af at møde Ditte, og den formiddag var heller ikke nogen undtagelse. Der var både sat vand og kaffe og juice frem, samt croissanter og frugt og slik, så man blev helt sulten, men jeg glemte helt at spise noget da først Ditte gik i gang med at fortælle om bogen.

Da vi havde præsenteret os hurtigt for hinanden og måske fundet nogle nye at følge på Instagram, fik Ditte så mulighed for at fortælle om bogen. Og hun havde meget at fortælle, både om selve skriveprocessen, den lange redigeringsprocess, spøjse bud på forsider, og endda et sneak peek på en dialog i bogen, først i dens originale form og derefter som den blev i bogen, hvilket var virkelig fascinerende, også fra et mere personligt standpunkt som en, der både gerne selv vil udgives en dag, men også som en, hvis drøm er at arbejde som redaktør. Det var så spændende at høre om, at de fleste af os bare sad og lyttede efter, hvilket der blev grint meget af da Ditte spurgte om der ikke var nogen, der havde nogen spørgsmål.

Men det blev også til mere en samtale, hvor der kom virkelig mange gode tanker og indsigter på banen. Selv var jeg meget spændt på at læse bogen, for hvis man har hørt mig tale om Provinspis, eller læst min anmeldelse af bogen, så ved man, at jeg virkelig elskede den bog. Den ramte noget helt særligt i mig og jeg kunne virkelig se mig selv i Ida. Men jeg havde også den samme følelse, når jeg hørte Ditte fortælle om hovedpersonen i Og så drukner jeg…, Josephine, selv om de to er meget forskellige og sikkert ikke ville kunne lide hinanden i virkeligheden. Det gjorde mig spændt på bogen, og jeg tror rigtig mange kan se sider af sig selv i begge Dittes hovedpersoner. Men det og temaerne og alting omkring indholdet af bogen vil jeg skrive meget mere om i min anmeldelse i morgen.

Selvfølgelig blev der også tid til en signering, da jeg sad næsten lige ved siden af Ditte, ventede jeg egentlig vist nok til sidst. Desuden havde Ditte lavet nogle vildt smukke bogmærker til hver af os med en personlig hilsen bag på og jeg var lige ved at græde, da jeg læste det. Det var virkelig sødt og fuld af omtanke, og så er det jo den perfekte gave til en bogelsker.

Sammen med bogen fik vi også en lille goodiebag med blandt andet en lakridspibe – naturligvis, der blev også taget et gruppebillede med piberne og bøgerne, som kan ses på CarlsenPuls’ Instagram. Der var også flotte bogmærker med forsiden fra hhv. Provinspis og Og så drukner jeg…, en müslibar, og fire forskellige bagdes med statements der passer perfekt til bogens tema. Der var også et lille hæfte, hvor man kan se CarlsenPuls’ udgivelser, og nogle af de kommende titler og jeg har opdaget, at jeg er citeret 4 gange i anmeldelser af forskellige bøger, hvilket jeg synes var ret sjovt og faktisk ikke var klar over.

Selve dagen gik alt for hurtigt, og jeg tog hjem med hovedet fuld af ret mange tanker omkring bogen og det, den handler om. Jeg var også et smut forbi Boghallen, som man vil kunne se i månedens book haul senere på ugen, hvilket var fjollet, for jeg vidste, at jeg ville læse Og så drukner jeg… lige så snart jeg kunne. Alt i alt var det et virkelig godt arrangement, hvor der blev snakket rigtig meget om mange vigtige ting, jeg fik hilst på flere jeg ikke har set længe, og mødt nye mennesker. Og så drukner jeg… udkommer i morgen, den 4. juni.

Tak til forlaget for invitationen.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.