Broody Banter ~ FairyLoot unboxing #8

Min FairyLoot boks for juni måned var ret hurtig til at komme frem og det er en, jeg virkelig har glædet mig til. Temaet er “Broody Banter” og det handler alt sammen om de der karakterer, der godt kan være ret irriterende og dystert grublende, men også dem der har en fantasktisk skarp og sarkastisk humor og det er den slags karakterer, jeg virkelig elsker at læse om. Derfor er det også en boks jeg virkelig har set frem til. Jeg havde lidt gættet bogen på forhånd, men jeg overså det faktisk totalt i første omgang og derfor har jeg også en eARC af bogen liggende, hvilket er lidt fjollet, men det går nok. Det er en bog, jeg virkelig gerne vil læse og i det hele taget var det her en virkelig stærk boks. Jeg havde filmet hele min unboxing, men noget gik galt, da jeg redigerede den og jeg har mistet hele optagelsen. Jeg har ikke lyst til at filme det igen og lade som om jeg bliver overrasket, da jeg ikke tror det på nogen måde kan blive oprigtigt. Derfor bliver denne unboxing en billede-by-billede som jeg gjorde tidligere.

Om bogen:

All sorcerers are evil. Elisabeth has known that as long as she has known anything. Raised as a foundling in one of Austermeer’s Great Libraries, Elisabeth has grown up among the tools of sorcery—magical grimoires that whisper on shelves and rattle beneath iron chains. If provoked, they transform into grotesque monsters of ink and leather. She hopes to become a warden, charged with protecting the kingdom from their power.

Then an act of sabotage releases the library’s most dangerous grimoire. Elisabeth’s desperate intervention implicates her in the crime, and she is torn from her home to face justice in the capital. With no one to turn to but her sworn enemy, the sorcerer Nathaniel Thorn, and his mysterious demonic servant, she finds herself entangled in a centuries-old conspiracy. Not only could the Great Libraries go up in flames, but the world along with them.

As her alliance with Nathaniel grows stronger, Elisabeth starts to question everything she’s been taught—about sorcerers, about the libraries she loves, even about herself. For Elisabeth has a power she has never guessed, and a future she could never have imagined.

Links til designernes Instagram-profiler:
Strygemærke: @bookmarkd.tattoos.
Reading journal: @fictionteadesigns og @monolimeart.
Strømper: FairyLoot.
Pin: @ironandinkdesigns.
Bogmærke: @stellabookishart.
Te: @thetealeafco.
Bogæske: @noverantale.
Print og tegneseriestribe: @taratjah.
Papirclips bogmærker: @taratjah.
Tarotkort: @loweana.art.
Bogen: Sorcery of Thorns af Margaret Rogersen. Udgivet af Margaret K. McElderry Books. Bogen er signeret af forfatteren og har farvede sider i en mørkegrøn farve med glimmer.

Jeg synes virkelig at det her er en af deres stærkeste bokse længe, jeg er vild med meget af indholdet. Dem, der er inspireret af nogle af de serier, jeg ikke selv har læst er stadig brugbare ting, for eksempel sokkerne og bogmærket. Jeg kan virkelig godt lide ideen med deres reading journal, men jeg bruger dem ikke selv, for jeg har min bullet journal til læsning i stedet for og jeg synes der mangler nogle forskellige muligheder for lister i denne her udgave. Zuko-printet er en af de få gange, jeg har fået et karakter print, som jeg faktisk rigtig godt kan lide, men jeg er mest vild med den lille tegneseriestribe på bagsiden med Zuko og Iroh og jeg tror, det bliver den side, jeg kommer til at vende ud af. Den vil passe rigtig godt ind til sådan en slags te-station, ligesom jeg har set folk lave kaffe-stationer på Instagram og Pintrest. Jeg er desuden vild med teen, der dufter helt vildt godt. Som iste synes jeg at den mangler lidt smag og sødme, men jeg har endnu ikke prøvet at lave varm e med den. Den nye kunstners stil til tarotkortene er fantastisk. Ronan-strygemærket er ret fedt og jeg har tænkt mig at lime et stykke magnetstribe på bagsiden og sætte den på min TBR rullevogn. Der er et par af dem, jeg tænker på at give væk, for eksempel Witchlands-pinnen eller papirklips bogmærkerne, da det ikke er nogen jeg kan lide at bruge, fordi jeg synes de bøjer siderne og ødelægger dem. Men overordnet set er jeg rigtig glad for boksen og jeg kan ikke vente med at læse bogen.

Hvilken ting i boksen var din favorit? Er der noget i boksen, der er baseret på en bog, du elsker?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.