Faraos Cigarer i Odense ~ Bibliofilens yndlingssteder #1

Jeg har længe tænkt over denne her idé, hvor jeg vil vise nogle af de boglige steder frem, som jeg godt kan lide at besøge. Der er sikkert en del steder i Odense, jeg ikke har været forbi endnu og derfor vil denne række af indlæg også blive en slags opdagelsesrejse i den by jeg har boet i siden 2013. Min plan er at inkludere alt fra boghandlere og biblioteker, til for eksempel museer eller andre seværdigheder med litterært islæt. Ideen er lidt inspireret af min tur til London for snart fire år siden, hvor jeg efterfølgende lavede en række af indlæg fra de mange forskellige boghandlere og museer og lignende, som vi besøgte i løbet af ugen. Nu vil jeg gå på opdagelse i min egen by, og det er planen at tage steder fra andre dele af Danmark med også, når det passer med at jeg er der.

Til at starte ud med var det ret let at vælge, det er nemlig åbningen af Farao’s Cigarer i Odense, der har sparket mig i gang med denne her serie. Jeg har glædet mig meget lige siden de annoncerede åbningen og på selve åbningsdagen den 1. juni var jeg også forbi og se mig omkring. Det blev da også til noget nyt, hvilket jeg vil fremvise i mit book haul sidst på måneden, men jeg kan godt indrømme, at det meget hurtigt er blevet mit go-to sted hvis jeg leder efter manga eller graphic novels, begge dele er noget jeg hidtil har haft svært ved at finde i Odense, og jeg vil gerne læse mere af begge dele. Jeg er vild med deres udvalg og på billederne nedenfor kan man også se hvordan reolerne bare breder sig. Og så er det ikke engang de malle, jeg har fået billeder af – de fortalte mig nemlig også, at de er i gang med at bygge endnu flere!

Men det er langt fra alt de har at byde på, det er virkelig et skatkammer for nørderi, hvad enten man er til rollespil, bordrollespil, brætspil, samlerfigurer, Harry Potter merchandise og meget mere. I dette indlæg deler jeg nogle billeder, jeg har taget derinde, men jeg vil helt klart anbefale at man tager derind og ser for sig selv. Der er rig mulighed for at fortabe sig i de mange reoler og gå på opdagelse. Desuden er de rigtig søde derinde, både til at hjælpe hvis man leder efter noget bestemt, men også til bare at dele en ivrig snak omkring ens interesser. De er stadig ved at bygge op og der er planer om en større åbning på et tidspunkt, som jeg håber, jeg kan få tid til at tage med til.

Farao’s Cigarer Odense er at finde på Klostervej 3 ikke langt fra gågaden – og man kan endda stige af og på citybussen lige uden for, hvis man som mig får købt lidt for meget at bære på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.