Forventningsfulde efterårsudgivelser ~ Top Ten Tuesday #69

Top Ten Tuesday er et ugentlig indlæg hostet af That Artsy Reader Girl, Hver uge har en ny overskrift og så sammensætter man sin egen liste under den overskrift. Denne uges emne er efterårets udgivelser og jeg glæder mig til virkelig mange bøger, så det burde være ret ligetil at lave denne liste. Jeg har ikke prioriteret rækkefølgen.

Kvadrantiderne (Spektrum #4) af Nanna Foss. Udgivelsesdato: 15. november.
Det kan nærmest ikke komme bag på nogen, hvis man har fulgt med på bloggen i et stykke tid, at jeg glæder mig til den her. Som i jeg kan næsten ikke vente. Jeg synes der er frygteligt lang tid til november og jeg har planlagt en fælleslæsning af de tre første bøger op til udgivelsen for at stille min trang til mere. Noahs historie er en jeg har set frem til næsten siden begyndelsen og jeg er sikker på at det bliver både underholdende, vildt og fyldt med hints og overraskelser.

Wayward Son (Carry On #2) af Rainbow Rowell. Udgivelsesdato: 3. oktober.
Jeg er ret sikker på at jeg også havde den på listen i foråret, men nu er den endelige dato blevet offentliggjort og bogen udkommer i oktober i år. Jeg elskede magisystemet i den første bog, men jeg er virkelig spændt på hvordan jeg har det med denne her bog når jeg har læst den. Jeg synes nemlig Carry On sluttede ret godt og ved ikke hvor historien skulle fortsætte denad.

Capturing the Devil (Stalking Jack the Ripper #4) af Kerri Maniscalco. Udgivelsesdato: 10. september.
Dette er den fjerde og sidste bog i Maniscalcos historisk fiktion serie om Audrey Rose og Thomas og jeg kan nærmest ikke vente. Jeg mangler faktisk stadig at læse den tredje bog i serien, men jeg skubber det lige som lidt til vi nærmer os udgivelsesdagen for den sidste bog. Jeg elsker Audrey Rose og Thomas både som par og som individuelle karakterer og jeg er spændt på hvordan deres historie ender.

Rebel (Legend #4) af Marie Lu. Udgivelsesdato: 1. oktober.
Da jeg hørte, at Marie Lu var ved at skrive en ny bog i Legend-universet havde jeg to reaktioner nærmest på samme tid. Jeg glæder mig vildt meget til at vende tilbage til universet, jeg holdt så meget af og se mere af det. Men jeg er også helt vildt nervøs for hvordan det kommer til at gå. Men bogen er en enkeltstående bog og jeg har hørt, at der er en del recap og man ikke behøver have læst den første trilogi. Har jeg hørt, men jeg ville synes det var lidt underligt. Bogen følger også Days lillebror og det er noget jeg er spændt på.

Call Down the Hawk (Dreamer Trilogy #1) af Maggie Stiefvater. Udgivelsesdato: 5. november.
Mere Ronan? Specifikt en hel trilogi om Ronan Lynch sat efter The Raven Cycle? Ja tak. Jeg er så spændt. Det har været en mulighed for at læse et et uddrag på otte kapitler og jeg har undgået den som en eller anden tosse, for jeg tør ikke læse den når jeg ikke har hele bogen.

Solsøsteren (De syv søstre #6) af Lucinda Riley. Udgivelsesdato: 21. november.
Den nyeste og næste bog i serien om D’Apilese-søstrene kommer til efteråret og jeg glæder mig så meget. Electra er hovedpersonen og hun er nok den der har været mest fraværende i de forgående bøger. Hendes historie føles meget hemmelighedsfuld og jeg glæder mig til at se hvem hun er og hvordan hendes historie udfolder sig. Jeg er vild med hvor meget Lurinda Riley gør ud af fortiden og man på en måde får to historier i samme bog, og jeg er blevet meget nysgerrig på Electra efter den lille smagsprøve i slutningen af Månesøsteren. En smagsprøve, der ikke ligefrem fik hende til at fremstå særligt godt.

Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen. Udgivelsesdato: 28. juni.
Okay, så den her er ikke helt en efterårsudgivelse, for den kommer faktisk i slutningen af den her måned. Men jeg glæder mig rigtig meget til mere fra det her univers og jeg er sikker på at det bliver både underholdende og alvorligt i bedste Matthesen-stil.

Darkdawn (Nevernight Chronicles #3) af Jay Kristoff. Udgivelsesdato: 5. september.
Den tredje og sidste i voksenfantasy-serien om Mia og hendes kamp for hævn. Jeg glæder mig virkelig meget og jeg regner med at bingelæse de to første bøger henover sommeren for at blive klar. Som om jeg nogensinde bliver klar.

Byernes kamp (Mortal Engines #4) af Philip Reeve. Udgivelsesdato: 3. oktober.
Fjerde og sidste bog i den fascinerende science fiction roman sat langt, langt ude i fremtiden, hvor byer kører på hjul og alting er en kamp for overlevelse og ressourcer. Jeg er spændt på hvordan det hele ender!

Modstand 1943-44 – Den skærpede kamp (Modstand bind 3) af Niels-Birger Danielsen. Udgivelsesdato: 24. september.
Okay, så måske virker den her som en overraskelse, men jeg har virkelig nydt de to første bind i dette massive 4 binds værk. Jeg har hørt dem begge to som lydbøger, men jeg kunne godt finde på at genlæse dem i fysisk form og måske være i stand til at understrege og annotere detaljer. Jeg vidste ikke, at den næste bog ville komme til efteråret, så jeg var ret glad og overrasket, da jeg sad og tjekkede datoer for udgivelser og stødte på den. Måske er det en nichebog, måske virker den ikke som om den passer ind på bloggen, men jeg glæder mig virkelig til at læse den og lære mere om alle personerne omkring modstandskampen, hemmelighederne og intrigerne.

Hvilke bøger glæder du dig til til efteråret? Har vi nogen til fælles?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.