“Green was the silence, wet was the light, the month of June trembled like a butterfly.” ~ Juni tilbageblik

Titelcitat af Pablo Neruda, 100 Love Sonnets.

*reklame: indeholder et enkelt anmeldereksemplar fra CarlsenPuls.

Jeg kan ikke tro, at juni måned allerede er slut. Det er gået så hurtigt og vi er allerede halvvejs igennem året. Når jeg ser tilbage på juni, så er den forsvundet i arbejdet med at skrive. At lære at skrive. Jobansøgninger, that is. Det er faktisk virkelig svært og det meste af tiden ender jeg med at synes, det jeg har skrevet lyder fjollet. Det er helt sikkert noget man kan blive ved med at justere på og det har bare slået mig rigtig hårdt at der er gået et år siden jeg blev færdig på universitetet. Men der har også været plads til at læse, jeg har læst 18 bøger i løbet af juni, så det er lidt mindre end mit gennemsnit, men stadig mange. De fordeler sig således at jeg har læst 14 fysiske bøger, 3 lydbøger og en enkelt ebog. De 12 af de fysiske bøger fra nye bøger fra mine hylder, hvilket er rigtig godt.

I løbet af juni deltog jeg også i 2 readathons, Ghibli-a-thon og Buzzwordathon. Det gik rigtig godt med Ghibli-a-thon, hvor jeg fløj igennem de 6 udfordirnger i løbet af 4 dage. Godt nok byttede jeg den ene bog ud, for jeg havde nærmest kun lyst til at læse mere Percy Jackson efter jeg læste bog 4. Det var et kært gensyn. Derfra gik jeg direkte over i Buzzwordathon, som overlappede lidt. Jeg havde bare fundet alle bøger der opfyldte kravet om variationer af “du” i titlen, og regnede ikke med at jeg ville nå at læse dem alle sammen. Det gjorde jeg heller ikke, og jeg fortsatte med at læse et par stykker af dem efter at readathon’et egentlig var overstået. Jeg har ikke læst alle de bøger, jeg havde på min juni læseliste, men det er også, for jeg gik læst mange gode bøger og et par ekstra, der var mere impulsive. Og så fik jeg færdig læst hele to serier på mine hylder, Percy Jackson and the Olympians af Rick Riordan, som jeg har løst før men ikke siden jeg selv købte bøgerne, og Lorien Legacies af Pittacus Lore, som jeg har været i gang med længe.

På bloggen har det været lidt sporadisk med aktivitet, jeg havde planlagt en hel del indlæg til hele måneden, men har også måtte indse, at jeg hverken har haft tid eller overskud til at skrive alle de, især anmeldelser, da det meste af min energi har været brugt på jobsøgningen. Det er okay, jeg regner med at vende tilbage med flere indlæg henover sommeren og forhåbentlig ender jeg snart i job. I hvert fald kommer her min samlede liste over alle de bøger, jeg læste i løbet af juni måned, som altid sorteret efter min bedømmelse af dem.

2 hjerter:
Pigen fra Napoli af Lucinda Riley.

3 hjerter:
As You Like It af William Shakespeare.
I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane.
Jeg ser dig af Michella Rasmussen.

4 hjerter:
Beyond a Darkened Shore af Jessica Leake.
Zero Hour (Lorien Legacies: Lost Files #13-15) af Pittacus Lore. Genlæsning.
Because You Love to Hate Me, redigeret af Ameriie.
Hvis du var min af Melanie Harlow.
Ignite Me (Shatter Me #3) af Tahereh Mafi. Genlæsning.
Fra og med dig af Mhairi McFarlane.
Det er ikke mig, det er dig af Mhairi McFarlane.
United as One (Lorien Legacies #7) af Pittacus Lore.

5 hjerter:
*Og så drukner jeg… af Ditte Wiese.
Howl’s Moving Castle (Howl’s Moving Castle #1) af Diana Wynne Jones.
The Battle of the Labyrinth (Percy Jackson and the Olympians #4) af Rick Riordan.
Ser du månen, Daniel? af Puk Damsgård.
The Last Olympian (Percy Jackson and the Olympians #5) af Rick Riordan.
Hvis jeg var din pige af Meredith Russo.

Hvad fik du læst i løbet af juni?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.