Sommerlæsning ~ Top Ten Tuesday #70

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg hostet af That Artsy Reader Girl. Hver uge har en ny overskrift og så sammensætter man en liste baseret på det emne. Det behøver ikke engang være ti bøger, hvis man vil kan man vælge fem eller tyve, men ti er ligesom retningslinjen. I denne uge er emnet Summer TBR. Så mere eller mindre bøger, man gerne vil læse i løbet af sommeren. Jeg har ikke sommerferie, fordi jeg ikke er i job, så for mig er der ikke meget ferie at se frem til. Men det har ikke forhindret mig i at være ambitiøs med min sommerlæsning. Faktisk er min sommerlæsning ikke helt på plads endnu, jeg har to readathons på programmet, begge to månedlange. I juli er der Medieval-a-thon, som er et nyt readathon og jeg kommer til at lave et dedikeret indlæg om de bøger, jeg vil læse dertil når det bliver juli. I august er det selvfølgelig tid til NEWTs readathon, der også varer hele måneden. Der er dog ikke kommet udfordringer dertil endnu, så jeg kan ikke planlægge min læseliste dertil endnu. Men jeg har også en anden læseudfordring, jeg gerne vil give mig i kast med til sommer, som jeg har filmet en video om og den kommer op en gang i næste uge.

Hvad jeg mere eller mindre prøver at sige, er at jeg har ret mange læseplaner for sommeren, der ikke er helt på plads endnu. Derfor er min top ti liste meget inspireret af disse planer, men jeg kommer ikke til at give kontekst for dem endnu, da jeg stadig ikke er 100% sikker på dem. Så her er 10 bøger, jeg har planer om at læse i løbet af sommeren og som jeg kommer til at fortælle meget mere om senere.

  1. Bookworm: a Memoir of Childhood Reading af Lucy Mangan.
  2. The Poppy War (The Poppy War #1) af R. F. Kuang.
  3. Dæmoner af Carina Evytt.
  4. Fire and Heist af Sarah Beth Durst.
  5. Saga vol. 3 af Brian K. Vaughan og Fiona Staples.
  6. Blood of Elves af Andrzej Sapkowski.
  7. Under skoven danser vi af Trine V. Ipsen.
  8. 1Q84 bog 1 af Haruki Murakami.
  9. Nevernight (The Nevernight Chronicles #1) af Jay Kristoff.
  10. Ravnenes hvisken 3 (Ravnenes hvisken #3) af Malene Sølvsten.

Det virker som 10 meget random bøger, men der er en grund til at jeg har valgt dem alle sammen. Hvilken bog vil du gerne læse i løbet af sommeren?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.