The Final Frontier ~ Illumicrate unboxing #1

I dag prøver jeg en ny abonnementsboks, Illumicrate. De er også baseret i UK, men i modsætning til FairyLoot sender de ikke kun fantasy, men YA i alle mulige genrer. Maj månedsboks havde temaet The Final Frontier – en skøn Star Trek reference, som jeg blev ret glad for, og bogen er så vidt jeg kan huske, det eneste de havde afsløret på forhånd. Nemlig at det er Aurora Rising af Amie Kaufman og Jay Kristoff, den samme duo der bragte os Illuminae Files trilogien. Jeg har prøvet noget nyt denne her gang og har lavet en video unboxing i stedet for. Jeg kan egentlig godt lide at gøre det på den måde, men jeg skal for det første lige vænne mig til at høre mig selv på video, det har jeg det meget svært med, mit hjerne går helt i koks. Det andet er, at jeg skal blive bedre til at tale til kameraet. Men det tænker jeg, kommer med øvelsen og tiden.

Hvilken ting i boksen var din favorit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.