Unlikely Romance ~ FairyLoot unboxing #7

Majs FairyLoot har været sent sendt afsted og derfor kom den først i sidste uge. Nu er jeg så klar med en unboxing af den – og en ny frisure. Temaet er “Unlikely Romances” og jeg er ret så spændt på, hvad det bringer mig, for det kan være mange ting.

Om bogen:

Selah has waited her whole life for a happily ever after.

As the only daughter of the leader of Potomac, she knows her duty is to find the perfect match, a partner who will help secure the future of her people. Now that day has finally come.
But when the night of Selah’s engagement ends in a excruciatingly public rejection, her stepmother proposes the unthinkable: Selah must set sail across the Atlantic, where a series of potential suitors awaits—and if she doesn’t come home engaged, she shouldn’t come home at all.
From English castle gardens to the fjords of Norge, and even beyond borders of the dreaded Imperiya Yotne, Selah’s quest will be the journey of a lifetime. But as she searches for her future husband, she realizes that her stepmother’s schemes aren’t the only secrets hiding belowdecks… and the stakes of her voyage may be higher than any happy ending.

Jeg tror, at det har bliver en spændende historie. Jeg er meget spændt på at lære mere om universet og den mytologi, som den skulle være inspireret af. Forhåbentlig bliver det ikke for meget trekantsdrama, jeg håber i stedet på en medrivende fantasy med vidunderlige væsner og magi. På en måde ved jeg ikke helt hvad jeg skal forvente mig at bogen, og jeg kommer til at gå ind til den med meget lidt viden og med nærmest ingen forventninger.

Links til designerne:
Travel mug: @KDPLetters.
Penalhus: Literary Lifestyle Company.
Nøglering: FairyLoot.
Magnetiske bogmærker: @lexaarts_.
Viskesykke: @Taratjah og @CatarinaBookDesigns.
Vokslys: Little Heart Gifts (label af Taratjah).
Notesblok: ikke oplyst.
Klistermærke: @obsidiayan.
Metalæske med mintpastiller: FairyLoot.
Tarotkort: @artbyemmilinne.
Bog: The Beholder af Anna Bright med farvede sider og speciel folie på titlen + signeret af forfatteren. Medfølgende forfatterbrev med karaktertegning af @rachelhanke27.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.