A-Z TBR Challenge – Boglige udfordringer

Jeg faldt over denne her udfordring over hos Josefine og tænkte, at det ville jeg også prøve. Jeg har gjort det noget sværere for mig selv ved at tænke, at det da vil være et fint sommerlæseprojekt. Men som man vil opdage i løbet af videoen, så begynder jeg at tvivle på at det var en god idé. I hvert fald synes jeg at det var en ret sjov måde at se på mine ulæste bøger, og jeg er allerede lidt i gang.

Det rigtig morsomme er, at jeg få dage efter jeg havde filmet det her indlæg, lavede en af de der Instagram story template ting, der netop handler om det samme. Hvor jeg så fandt ud af at jeg i løbet af de første seks måneder af året, uden at være gået efter det, har læst næsten hele alfabetet med undtagelse af fire eller fem bogstaver. Så på en måde kommer jeg til at lave to a-Z udfordringer i år.

I videoen nævner jeg, at man måske vil kunne genkende nogle af bøgerne fra min juli læseliste. Den kan man finde her Medival-a-thon læseliste, og selv om det ikke er alle bøgerne på den liste, som går igen her, så er der ganske rigtigt mange sammenfald. Hvilket vil gøre det nemmere at gennemføre den her absurd lange liste over bøger.

Har du nogensinde overvejet, hvor mange bøger du ejer, der starter med “J” eller andre spøjst sjældne bogstaver? Kunne du finde på at gå til dine bøger på den måde?

Comments

  1. Supersjov udfordring. Jeg kommer nok ikke til at tage den op i år – der er lidt for mange bøger, der allerede ligger i kø – men det kunne da være et sjovt årsprojekt for 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.